Magyar Péter lerántotta a leplet, ETTŐL retteg a jelenlegi hatalom és az ellenzék - Ez nagyon durva

Magyar Péter lerántotta a leplet, ETTŐL retteg a jelenlegi hatalom és az ellenzék - Ez nagyon durva

Hogy mitől retteg a jelenlegi hatalom és a vele kötelékben repülő, kitartott ellenzék? – tette fel a kérdést legutóbbi Facebook-posztjában Magyar Péter.
„Egy dologtól: hogy felborul az évtizedek óta gondosan kiépített hatalmi struktúra és létrejön egy olyan megvesztegethetetlen, őszinte politika erő, amely nem mesterséges árkokat ás a magyar emberek közé, hanem egy kőkemény nemzeti minimum mentén közös építkezésre hívja az embereket. Hogy elhiszik a magyarok, hogy lehet az országunkat a magyar emberek érdekében vezetni” – írta bejegyzésében.
Magyar Péter úgy fogalmaz, „a hatalmi elit szeme előtt ott lebeg több »ijesztő« európai példa, hogy nagyon rövid idő alatt le lehet rombolni egy évtizedek óta fennálló, »kétosztatú« politikai teret, és ezzel a számukra jól jövedelmező politikai váltógazdaságot is.”

Rettegnek, mert pontos méréseik vannak a közhangulatról, tisztán látják, hogy az emberek többsége szerint közös felelősség terheli őket hazánk állapotáért. Rettegnek, mert a belső méréseik is alátámasztják, hogy az emberek többsége érzi, hogy most vagy soha.„Mutassuk meg együtt, hogy Karmelita mérései helyesek, és az emberek valóban hisznek abban, hogy közösen, felesleges ideológiáktól mentesen, pozitív célokért küzdve képesek vagyunk Magyarországon a semmiből egy új, más világot építeni” – írta, majd emlékeztette követőit arra, hogy március 15-én, 15 órakor várja őket az Andrássy úton, hogy „elkezdjék a munkát”.

Ahogy fogalmazott: „Ne azt kérdezd, hogy a hazád mit tehet érted, hanem hogy te mit tehetsz a hazádért!”

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap