Nincs megállás húsvétkor sem: Döbbenet kibe szállt most bele Magyar Péter

Nincs megállás húsvétkor sem: Döbbenet kibe szállt most bele Magyar Péter

Nem hagyta szó nélkül az ellenzéki oldalon váratlanul felbukkant fideszes kegyenc, hogy a ferencvárosi polgármester úgy gondolja: Magyar Péter erőszaktevő volt a házasságában.
Az Orbán-rendszer korábbi álompárja napok óta azzal szórakoztatja a a közvèleményt, hogy egymást vádolja bezárással, lökdöséssel, rugdosással. Láthatóan sem Varga Judit, sem Magyar Péter nincs tekintettel három közös gyermekük érdekeire.

Magyar rendszeresen kommentben támadja meg az őt bíráló közéleti szereplőket. Baranyi Krisztina is megkapta a magáét. „Aha. Értem. Baranyi pedig olyannyira ellenzéki, hogy a férje a Diákhitel Központ felügyelőbizottsági elnöke volt….es a vagyonminiszer egyik jobbkeze” – írta a megbukott Varga Judit korábbi férje.
Mondjuk az érdekes, ha a leginkább kutyapárti, és Gyurcsány-fóbiás Baranyi közvetlen rokona, maga a férje az Orbán-rendszer egyik jól fizető állásában ül. Már ha igaz, amit Magyar Péter állít. Baranyi egyébként éppen a saját neve alatt szervezett csapatban indul az önkormányzati választáson, szétverve az addigi többséget, megpróbálva kiszorítani a DK-t, az MSZP-t, a Párbeszédet. Ezek már választási szövetséget hoztak létre.

A Momentumból kilépett egyik helyi képviselő, Jancsó Andrea pedig éppen Baranyit nevezte bántalmazónak.

Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap