Ő várja otthon Molnár Gusztávot az előadások után

Ő várja otthon Molnár Gusztávot az előadások után

Ezt nem gondolta volna.
Úgy tűnik, Molnár Gusztáv újra megtalálta magát – és ennek köszönhetően a szerelmet is.

Mint köztudott, a Drága örökösök színészének az alkohol miatt ment tönkre a magánélete, majd a karrierjében is komoly törés állt be. És saját elmondása szerint aztán nagyon megviselte a válása is. Amely az interneten, Sykpe-on keresztül zajlott le - mert ő akkor még elvonón volt. De legalább a többedik nekifutásra végre sikerrel járt, így elkezdhette újraépíteni az életét. Pedig Gusztáv nagyon tartott attól, hogy a rehabilitáció után az emberek majd megvetik, és elfordulnak tőle. Ám nem így történt.
- Nagyon meglepődtem, de az emberek abszolút bátorítóan állnak hozzám. Rám mosolyognak, és a várakozásommal ellentétben nem súgnak össze a hátam mögött. Még az is előfordul, hogy megállítanak az utcán, hogy bátorítsanak – mondta a Kiskegyednek a színész, aki elindult egy olyan úton, aminek a végén reményei szerint egy szebb élet várja.

Így most gőzerővel dolgozik a karrierje helyreállításán, amit a semmiből kell újjáépítenie: a kassai Thália Színházban teljes erőbedobással próbálja az Ember tragédiáját. Így hétköznapokon ott él egy színészlakásban, és csak hétvégeken jár haza Budapestre - ahol már várja valaki! Guszti ugyanis megismerkedett egy gyönyörű nővel, és újra szerelmes, és most nagyon igyekszik, hogy a karrierje mellett végre a magánéletét is sikerüljön helyre hoznia.
- Szépen-lassan, barátságból alakult át szerelemmé. Az elmúlt 1 hónapban mondtuk ki egymásnak, hogy egy pár vagyunk - árulta el a színész az rtl.hu-nak.

Azt is elmondta, hogy a kassai próbák miatt jelenleg távkapcsolatban élnek, de március második felében visszaköltözik a fővárosba. Ám ennek ellenére még nem gondolkodik azon, hogy összeköltözzön csodaszép kedvesével. Ugyanakkor még egy további nagy feladat előtte áll: kiskamasz fiával sem az igazi a kapcsolata, azt is újra fel kell építeni. Így bőven lesz min dolgoznia az elkövetkező hónapokban. Főként, hogy azzal Molnár is tisztában van: az még kevés, hogy nagyon sajnálja, ami a múltban a fia és közte történt. De nagyon reménykedik, hogy még nem késő jóvátenni a dolgokat, amiket elrontott.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap