Óriási titokról rántotta le a leplet Gáspár Evelin - ERRE senki sem gondolta volna róla

Óriási titokról rántotta le a leplet Gáspár Evelin - ERRE senki sem gondolta volna róla

A hazai sztárvilágban két csoportra oszlik azoknak a tábora, akik rejtegetik az ősz hajtincseiket és inkább befestetik, és akik nyíltan felvállalják ezüst frizurájukat. Genetikától függően mindenkit más-más korban ér utol a színes tincsektől való elköszönés, amely egyeseket teljesen elszomorít, míg mások büszkék a különleges hajszínükre.
Abaházi Csaba korábban bevallotta, hogy hosszú fekete haja volt, egészen addig, míg 20 éves korától el nem kezdett őszülni. Széphalmi Juliskába elmondása szerint az őszülő hajkoronája miatt még bele is kötöttek és igénytelennek nevezték a rosszakarói. A 25 éves Tóth Andi pedig tavaly fedte fel az eddig nem hallott tényt, miszerint vannak már ősz hajszálai. Most egy újabb ismert személy csatlakozott hozzájuk, Gáspár Evelin a közösségi oldalán leplezte le, hogy 29 évesen festetnie kell a haját, mivel az már 20 éves kora óta elkezdett ezüstre váltani.

Sajnos 20 éves korom óta őszülök és már egy jó ideje festett barna a hajszínem, ami szinte teljesen megegyezik a természetes hajszínemmel
– árulta el és megmutatta a vadiúj frizuráját.


Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap