Péntek reggel nagyot robbantott Magyar Péter, egyenesen Orbán Viktornak vágott oda - Ez nagyon kemény

Péntek reggel nagyot robbantott Magyar Péter, egyenesen Orbán Viktornak vágott oda - Ez nagyon kemény

Magyar Péter a jelek szerint azzal indította a reggelt, hogy meghallgatta Orbán Viktor interjúját, amit az a Kossuth rádiónak adott, ezúttal Brüsszelből bejelentkezve, ahol a kétnapos EU-csúcson vesz részt.
Orbán Viktor a háború veszélyeinek említése és a megszokott Brüsszel-kritikus mondatai mellett egy hazai aktuálpolitikai jelenségre is utalt pár szóban... Igen, a Magyar Péter-jelenségről van szó. A NER-ből kilépett fiatal üzletember, Varga Judit volt férje mostanában jócskán adott témát mindenkinek, hiszen soha nem látott módon kritizálja a kormányt, pártot alapít, saját rendezvénye volt március 15-én, amelyen igen jelentős számú résztvevő jelent meg, behívta az ügyészség, ő pedig mindenféle bizonyítékokat emleget, amik a birtokában vannak, s amelyek kormánytagoknak lehetnek kínosak. Igaz, eddig konkrétumok nélkül, mert mostanáig egyetlen bizonyítékot sem mutatott fel, bár – elvileg – a következő meghallgatáson ezt megteszi.
Most Orbán Viktor a rádióban erről ennyit mondott:

Magyarország egész úgy néz ki, mint egy normális ország. Jó, vannak ilyen Szomszédokra, Dallasra, vagy a Való Világra emlékeztető, filmsorozatot idéző közjátékok Magyarországon.

Egész valószínű, hogy a „Magyar Péter-jelenségre” utalt, ami azt is jelenti – legalábbis e mondatok alapján –, hogy nem veszi komolyan a témát. Az kevéssé valószínű, hogy a kegyelmi botrányra gondolt volna, mert azt az ügyet szemmel láthatóan komolyan vették kormányoldalról.

A lényeg, hogy Magyar Péter már vissza is vágott, mégpedig elég csípősen. A Facebook-oldalán ez írta:

„A miniszterelnöknek a Szomszédok, a Dallas és Való Világ jutott eszébe ma reggel az ország jelenlegi helyzetéről. Nekem inkább a Polip című sorozat és a Keresztapa trilógia. Neked?"


Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap