Átadták a Fonogram-díjakat - EZT nem fogod elhinni, kik kaptak óriási elismeréseket...ÍME

Átadták a Fonogram-díjakat - EZT nem fogod elhinni, kik kaptak óriási elismeréseket...ÍME

2024-ben már huszonegyedik alkalommal osztották ki a Fonogram – Magyar Zenei Díjakat a budapesti Barabás Villában szombaton. Az eseményt a Magyar Hangfelvétel-kiadók Szövetsége (Mahasz) szervezte, a huszonöt tagú szakmai zsűri pedig tizenkét plusz egy hazai, illetve hat külföldi kategóriában ítélte oda a Fonogram-díjakat.
Az év hazai klasszikus pop-rock albuma vagy hangfelvétele a Zaporozsec - L'amour toujours/Rákkendroll (ko records) lett, az év külföldi klasszikus pop-rock albuma vagy hangfelvétele díjat a Rolling Stones - Hackney Diamonds (Universal Music) című lemeze vitte el.

Az év hazai modern pop-rock albuma vagy hangfelvétele Paulinától az Anya/Jajdogálnifogsz/Menni kell/Mosoly/Odaadom (Gold Record) lett, az év külföldi modern pop-rock albuma vagy hangfelvétele díjat Miley Cyrus - Endless Summer Vacation (Sony Music) című munkája kapta.
Az év hazai alternatív vagy indie-rock albuma vagy hangfelvétele díjban a Carson Coma - IV (szerzői kiadás) című lemeze, az év külföldi alternatív vagy indie-rock albuma vagy hangfelvétele díjban a Queens of The Stone Age - In Times New Roman... (Matador Records) című albuma részesült.

Az év hazai elektronikus zenei albuma vagy hangfelvétele díjat...

Folytatás a BLIKKEN !

Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap