Az utolsó pillanatig küzdött - Most jelentették be Zsuzsi halálát...Mindenki megtört a hír hallatán

Az utolsó pillanatig küzdött - Most jelentették be Zsuzsi halálát...Mindenki megtört a hír hallatán

A fiatal lány két szívtranszplantáción is átesett az elmúlt években, ám szervezete egyik alkalommal sem fogadta be az új szervet.

Lapunk korábban már beszámolt Csire Zsuzsi szomorú történetéről. A fiatal lány két szívátültetésen is átesett, ám a szervezete egyik új szervet sem fogadta be. Kezelőorvosai végül közölték vele, hogy a szíve menthetetlen: ismét beindult a végleges és visszafordíthatatlan kilökődési reakció, az immunellenanyagok pedig elkezdték elzárni a koszorúereket. A folyamatot ezután már csak lassítani lehetett, megállítani nem. Zsuzsi ennek ellenére nem adta át magát a kétségbeesésnek: bátran, mosollyal az arcán nézett szembe a megpróbáltatásaival - egészen a végsőkig.
A HAON.hu nemrég adta hírül, hogy a szívbeteg, debreceni lány hosszú küzdelem után végleg megpihent.

Nyugodj békében Édes kicsi Angyalkánk!

- búcsúzott szívszorító bejegyzésében Csire Zsuzsi édesanyja a közösségi oldalán.
Zsuzsi, bár egészségesen született, tízéves korában egy vírusos eredetű fertőzés súlyos, gyógyíthatatlan szívizombetegséget okozott nála. Két szívátültetésen is átesett, azonban az utóbbi időben egyre romlott az állapota. A fiatal lány bakancslistát írt azokról a dolgokról, amiket mindenképpen ki szeretett volna próbálni az életében. Sajnos, azonban ezen nem tudott mindent kipipálni: 21 éves korában a szervezete feladta a küzdelmet.Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap