Bejelentette! Negyedik gyermekét várja a TV2 42 éves sztárja

Bejelentette! Negyedik gyermekét várja a TV2 42 éves sztárja

Sebestyén Katját a 2019-es Sztárban Sztár leszek!-ben ismerhette meg a közönség, mely a tehetségkutató első évada volt, az énekesnő ekkor Tóth Gabi csapatát erősítette. Ekkor még első férjével élt házasságban, akivel 16 év után, 2021-ben döntöttek úgy, hogy elválnak. Új férje Péter, akihez a válást követően három hónap múlva hozzáment, majd 2022 elején megszületett közös kislányuk, Patrícia. Szerettek volna még egy közös gyereket, ami össze is jött, így hamarosan négygyerekes édesanya lesz az énekesnő.
Hihetetlen! Nagyon akartuk ezt a babócát, de én is csak egy hete tudom, hogy várandós vagyok. Már január végén elmaradt a menstruációm, ezért a biztonság kedvéért vettem egy terhességi tesztet, de az negatív volt. Kétségbe is estem, úgy voltam vele, hogy kész, vége, klimaxolok 42 évesen. Még a férjemnek, Petinek is elsírtam a bánatom, azt mondtam, hogy egy öregasszony vagyok. Semmilyen tünetem nem volt ugyanis, leszámítva azt a drasztikus hízást, ami minden terhességem első időszakában jellemző rám. Azt hittem, ez is a változó kor miatt van, pláne azért, mert izzadásos rohamok is gyötörtek - mondta a Borsnak Sebestyén Katja, aki azt hitte terhességére, hogy változókorba lépett, majd ő is nagyon meglepődött, hogy gyereke születik.
Az énekesnő egyre több tünetét fedezte fel a terhességnek, így vett egy újabb tesztet, hogy biztosra menjen, ekkor derült ki, hogy nem csalt a megérzése, valóban terhes.



Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap