EZ döbbenet - „113 ezer forintot kerestem egy óra alatt azzal, hogy..."

EZ döbbenet - „113 ezer forintot kerestem egy óra alatt azzal, hogy..."

Egyesek le vannak nyűgözve, hogyan lehet ennyi pénzt keresni egy óra alatt. Mások szerint viszont szomorú, hogy mások kárán profitálnak.

Mindenki szeretne plusz pénzt keresni, egy férfi és társai pedig annyira elkötelezték magukat a könnyű pénzkereset mellett, hogy letakarították a Tesco polcait és hatalmas nyereségre tettek szert.
Mindenki szeretne plusz pénzt keresni, egy férfi és társai pedig annyira elkötelezték magukat a könnyű pénzkereset mellett, hogy letakarították a Tesco polcait és hatalmas nyereségre tettek szert Fotó: AFP 250 GBP (113 ezer Ft) óránként a Tescótól
– ezzel a címmel tette közzé a férfi a TikTokon azt a videót, amin bemutatja, hogyan gyűjtöttek be olyan termékeket, amelyeket aztán sokkal drágábban tudtak eladni az interneten.

Vettek rózsaszín számológépeket, aminek darabja 7,50 fontba (3400 Ft) került, de 18-ért (8200 Ft) lehetett eladni, ami 83%-os nyereséget jelent. A fekete számológépeket ugyanannyiért kapták meg, a nyereség viszont kisebb volt, de így is 4,24 font (1900 Ft). 15 percbe telt, mire elmentek a Tescóba, és kifosztották a polcokat, aztán egy másik üzletbe hajtottak, hogy még több pénzt keressenek. Ott 15 fontért (6800 Ft) találtak számológépet, de 33 fontért (15 ezer Ft) adták el, vagyis a haszon 72% volt.

@aftermarketarbitrage Making £250+/hour from Tesco!🔥📈 #fyp #moneymakingideas #amazonfbaseller #amazonfbaproducts #retailarbitrage #tescofinds ♬ Resonance - Spxrnn


Összesen 250 font (113 ezer Ft) nyereséget termeltek a megvásárolt számológépeken.

Hozzátették, körülbelül 45 percet vett igénybe a bevásárlás, és további 20 percet az internetes hirdetés. Egyesek le vannak nyűgözve, hogyan tudtak ennyi pénzt keresni egy óra alatt. Mások szerint viszont szomorú, hogy mások kárán profitálnak - írja a Mirror.


Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap