Földöntúli a boldogság! Bejelentette, babát vár az RTL sztárja - ÍGY tudatta mindenkivel a nagy hírt

Földöntúli a boldogság! Bejelentette, babát vár az RTL sztárja - ÍGY tudatta mindenkivel a nagy hírt

Nem sokkal azután, hogy váratlanul visszaadta a szerepét egy tervezett premier előtt, Sztarenki Dóra boldogan árulta el, hogy kisbabája lesz.
Sztarenki Dóra 2022 szeptemberében mondta ki a boldogító igent a kedvesének, Fábián Zoltánnak, akivel azóta is boldog házasságban élnek. A páros már évtizedek óta ismeri egymást, hiszen általános iskolában is együtt jártak egy rövid ideig, de utána közel 15 évig nem találkoztak, így az igazi, mindent elsöprő szerelem csak később alakult ki köztük. A gyönyörű színésznőt az esküvő után folyton arról kérdezték, hogy mikor akarnak családot alapítani, ami őt koránt sem tette boldoggá:
"Most már tudom azt mondani, hogy igen, férjhez mentem, de aztán jön a következő kérdés, hogy mikor lesz gyereked. Aki nem is stresszelne ezen, arra a társadalom teszi rá a plusz nyomást. Én most már eldöntöttem, hogy ha még egyszer megkérdezi tőlem valaki, hogy mikor lesz gyerekem, megmondom, hogy akkor, amikor megtanulod, hogy mit kérdezz! Hagyjanak békén ezzel, nem akarok erről beszélni, ez nem a te dolgod! Majd lesz, amikor úgy alakul" - ecsetelte korábban.

Most azonban úgy tűnik, elérkezett a megfelelő pillanat arra, hogy gyermeket vállaljanak a párjával. A közösségi oldalán egy pocakos videóval jelentette be az örömhírt, miszerint várandós. A felvétel, amelyen oldalról mutatja meg a kerekedő terheshasát, ide kattintva tekinthető meg. Az RTL sztárja azt is elárulta, hányadik hétben jár éppen:

Állapotok. 22.

- tudatta a követőivel, akik egymás után gratuláltak neki.

Így fény derült arra is, hogy Dóri január végén miért adta vissza a fizikálisan megterhelő és sok energiát igénybe vevő szerepét nem sokkal a Loupe A kezdet/vége című bemutatója előtt.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap