Hoppá! Ő az az énekesnő, aki Vilmos herceg első szerelme volt Katalin hercegné előtt - Azóta is tartják a kapcsolatot

Hoppá! Ő az az énekesnő, aki Vilmos herceg első szerelme volt Katalin hercegné előtt - Azóta is tartják a kapcsolatot

Vilmos herceg Katalin hercegné előtt egy másik barna hajú nőbe volt szerelmes. Az énekesnővel a mai napig jóban vannak.

Vilmos herceg és Katalin hercegné 2001-ben találkoztak egymással, nagyjából két év múlva pedig már egy párt alkottak. A házaspár több mint két évtizede van együtt, ám az egymás előtti életükről nem sokat hallani. Pedig Vilmosnak nem a felesége volt az első szerelme, hanem egy énekesnő.
Vilmos – miután 2000-ben az Eton College-ban sikeresen befejezte a tanulmányait – a Beaufort Polo Clubban megismerkedett Rose Farquharral. Mint kiderült, a lány édesapja, Ian Farquhar, aki II. Erzsébet királynő lovászmestere volt, jó kapcsolatot ápolt Károly királlyal is. Rose és Vilmos románcáról nem sokat tudni, de valószínűleg nagy lehetett a szerelem köztük, ugyanis a Daily Mail megírta, hogy egyszer nyilvánosan, egy mezőn estek egymásnak, ám csókolózás közben egy ottani gazda rajta kapta őket.

Bár a kapcsolatuk nem tartott sokáig, a jó viszony megmaradt köztük, olyannyira, hogy a herceg Rose esküvőjén is részt vett 2022 végén.
Rose Farquhar esküvője 2022 decemberében / Fotó: Northfoto

Rose már kislány korától kezdve énekesnőnek készült, imádta a zenét, így 2016-ban a The Voice-ban is szerencsét próbált, ám egyik mentor sem fordult meg a válogatón a produkciója során – szúrta ki a Femina.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap