Készülj fel, mert hatalmas változást hoz a MAI nap ENNEK az 5 csillagjegynek - Brutál mi vár rájuk

Készülj fel, mert hatalmas változást hoz a MAI nap ENNEK az 5 csillagjegynek - Brutál mi vár rájuk

Nagyon könnyen tudja majd kezelni a stresszt ebben az időszakban, és mivel teljesen kiegyensúlyozott semmi sem tudja felzaklatni. Használja ki minél jobban ezt a harmonikus periódust és fektesse a többlet energiáit olyan feladatok elvégzésébe, amiket korábban mellőzött.

Volt mostanság hosszú ideig elhúzódó munkahelyi problémája? Úgy néz ki, hogy sikerül végre megoldást találni rá. A csillagok állása kedvező önnek.
Szánjon időt az intellektuális fejlődésére is. Menjen el egy prezentációra, vagy nézzen meg egy oktató filmet.

Ha túlhajtja magát és egy ideje stressz gyötri, azt az egészsége sínyli meg. Gyakrabban kellene lazítania.

Bika

Ha nyaralást vagy utazást tervez, akkor szánjon kellő időt az előkészületekre is. Ez elsőre felesleges plusz munkának tűnhet, de később, ha valamilyen probléma adódik, akkor képes lesz segíteni másoknak, akik nagyra fogják értékelni az önzetlenségét és találékonyságát.
Ne essen kétségbe, ha most éppen nem teljesen tökéletes a párkapcsolata. Valószínűleg ez csak egy átmeneti állapot. Békéljen meg a helyzettel és tekintsen előre.
Ne halassza el másnapra, amit ma is megtehet. Minél hamarabb letudja a feladatait, annál több ideje marad más tevékenységekre.
Érdemes lenne befejezni a félbehagyott dolgokat, mert később még problémát okozhatnak önnek.
Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a „sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!
Ikrek

Ne hagyja, hogy mások nemkívánatos dolgokat erőltessenek önre. Csakis ön tudja, hogy mi a legjobb saját maga számára. Álljon két lábbal a földön, tartson ki a saját elképzelései és véleménye mellett.
A csillagok állás kedvező önnek, ami remek alkalmat teremt az új kapcsolatok kialakítására. Egy igaz barát tehet szert, de az is megtörténhet, hogy megleli a lelki társát.
Végre találkozhat azzal a személlyel, aki annak idején olyan inspiráló hatással volt önre. Ragadja meg a lehetőséget és legyen kreatív!
Látogasson el egy múzeumba vagy kiállításra. Ki fog kapcsolódni és új ismeretekre tehet szert.
Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a „sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

Rák

Ne gondolja, hogy a boldogságot minden erőfeszítés nélkül, könnyedén el lehet érni. Természetesen mindenkinek megvannak a saját álmai és elképzelései, de kár lenne, ha csak azért nem érné el a céljai, mert nem tette meg a szükséges lépéseket.
Ne merüljön el túlságosan az új kapcsolatában. Ne feledkezzen meg a barátairól sem, és töltsön el legalább egy kis időt az ő társaságukban is. Nagyon csalódottak lesznek, hogy ha hanyagolni fogja őket.
Fejezzen be minden önre bízott munkát, így elkerülheti, hogy konfliktusba kerüljön főnökével és nem okoz még több problémát saját magának.
Ha nem érzi jól magát, ne erőltesse azt, amihez egyáltalán nincs kedve.
Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a „sok szerencsét” beírása után gördítesz

Oroszlán

A csillagok állása rendkívül kedvező önre nézve, ezért aztán nem is csoda, hogy remek hangulatban van. Használja ki minél jobban ezt a periódust, és élvezze ezt a nagyszerű napot.
Egy barátja szeretné összehozni valakivel, viszont a hangulata nem éppen a legjobb ehhez. Ne húzza fel magát, inkább mondja el neki őszintén a véleményét.
Súlyzózzon, vagy ugrókötelezzen kicsit. Észre fogja venni, hogy milyen jó hatással lesz önre a testmozgás.
Figyeljen oda jobban fogai egészségére, hiszen ha idejében felfedezi a problémát, akkor talán megúszhatja a foghúzást. Ne féljen felkeresni fogorvosát.
Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a „sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

Mérleg

Óvja a természet értékeit, és vigyázzon rájuk. Ne feledje, hogy nem egyedül él a Földön, ne legyen önző, gondoljon a jövő generációira is. Például néhány plusz lépés ahhoz, hogy egy közeli szemetesbe dobja ki a hulladékot egyáltalán nem megerőltető dolog. Próbáljon erről másokat is meggyőzni a környezetében.
Nem ez a megfelelő módja az ügyei intézésnek. Ne hagyja, hogy csak a kötelezettségei uralják az egész életét, mert így fontos dolgokról fog lemaradni.
Tele van izgalmas, érdekes öltekkel. Ne féljen megvalósítani őket!
Hallgasson a lelkiismeretére. Ne tegyen olyan ígéreteket, amiről tudja, hogy úgysem lehet betartani őket.
Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a „sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap