Kiderült! Ekkor szabadulhat Galambos Lajos - Kezdheti a visszaszámlálást

Kiderült! Ekkor szabadulhat Galambos Lajos - Kezdheti a visszaszámlálást

Friss hírek érkeztek a berettyóújfalui börtönkórházból, péntek délelőtt Lajcsi ügyvédje látogatást tett híres ügyfelénél. Mint megtudtuk, Lajcsi egyre bizakodóbb, a nyár végén végre otthon lehet.
Április 26-án lesz egy éve, hogy Galambos Lajos megkezdte a 3 év hat hónapos börtönbüntetését. A zenész eredetileg Baracskára vonult be, de már aznap átvitték a berettyóújfalui börtönkórházba, ahol azóta is tartózkodik. Lajcsi egészségi állapota ugyanis megkívánja, hogy állandó orvosi felügyelet alatt legyen, hiszen gyógyíthatatlan beteg. A hírek szerint pár hónapon belül viszont elhagyhatja a börtönkórházat, és reintegrációs őrizetbe vonulhat, hogy a saját otthonában töltse le a fentmaradt büntetési idejét.

Nyáron szabadulhat

Már több alkalommal beszámolt arról a Bors, hogy Galambos Lajos és ügyvédje több kérvényt nyújtott be a bírósághoz annak érdekében, hogy házi őrizetbe (új nevén reintegrációs őrizetbe) kerüljön, a kérvényeit eddig azonban elutasították. Az év elején azonban változás történt, a zenész jogi képviselője azt nyilatkozta, hogy Galambos maradéktalanul megfelel minden törvényi követelménynek, így hamarosan megkaphatja a kért kedvezményt. Dr. Csontos Zsolt elmondta, hogy Lajcsi, ha minden jól megy, akkor a nyár végén már az otthonában lehet.
Péntek délelőtt látogatóba érkezett Galambos Lajoshoz az ügyvédje, akitől még a vizit előtt azt kértük, hogy tolmácsolja a zenésznek a kérdéseinket. Természetesen arra voltunk kíváncsiak, hogy hogy van most Lajcsi, milyen a hangulata, mit gondol, mikor jöhet ki? Dr. Csontos Zsolt pedig hozta is a friss híreket:

Ügyfelem kifejezetten jó hangulatban van, ami nem csoda, hiszen már látja a lelki szemei előtt a bezártság végét

– nyilatkozta lapunknak a jogi képviselő. – Fizikailag sem romlott az állapota, inkább stagnált, nem fogyott többet, beállt a súlya. Összességében azt tudom mondani, hogy lelkileg jó van, várja már a nyarat. A reménykedésre pedig minden oka meg van, hiszen maradéktalanul megfelel a követelményeknek, így bátran bízhat abban, hogy reintegrációs őrizetbe helyezik.

Lajcsi jó fizikai állapotban van, reménykedve várja a nyár végét (Fotó: Szabolcs László) Csak egy dolgot sajnál... A zenész azt is elárulta, hogy mi az egyetlen dolog, ami elveszi a jókedvét.

Lajcsi egyetlen dolog miatt szomorú: a nyáron a kislányának, Boginak több divatbemutatója is lesz a nagy fesztiválokon, a Balaton Soudon és a Szigeten is képviselteti magát a saját ruhamárkájával. Lajost szomorúsággal tölti el, hogy nem lehet ott a gyermeke karrierjének felívelésénél. És ugye ezeket az alkalmakat megismételni sem lehet...

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap