Komoly fizetésekkel toboroz alkalmazottakat a Magyarországra érkező orosz élelmiszerbolt

Komoly fizetésekkel toboroz alkalmazottakat a Magyarországra érkező orosz élelmiszerbolt

Komoly fizetésekkel toboroz alkalmazottakat a Magyarországra érkező orosz élelmiszerbolt Az elmúlt napokban ellentétes híresztelések jelentek az orosz diszkontlánc, a Mere magyar piacra érkezéséről. Időközben kiderült, hogy ezek mégsem voltak alaptalanok, hiszen rendelkeznek nálunk bejegyzett céggel, amely már toborozza is a munkatársakat.
A Magyarországon bejegyzett TS Retail Kft. által a LinkedInen feladott hirdetés szerint a Mere szupermarket-hálózat munkatársakat keres beszerzési menedzseri pozícióra.
A Mere áruházak a világ 10 országában van jelen, kifejezetten nyomott, a piaci árszintnél 20 százalékkal alacsonyabb árakkal dolgoznak. Kínálatukban közel 1000 különböző termék található meg.

A feladatok közé tartozik majd egyebek mellett a beszállítók és gyártók felkutatása, a beszállítói szerződések előkészítése és gondozása, valamint az árukészletek figyelemmel kísérése és az áruciklusok biztosítása.

Mindezért jól megközelíthető munkahelyet kínálnak,

nettó 1300 eurós (körülbelül félmillió forint) munkabért,

a forgalomtól függő jutalékrendszerrel.

Arra törekednek, hogy az áruházak elhelyezkedésük és megközelíthetőségük révén könnyen elérhetők legyenek a vásárlók számára.

Az állásokra jelentkezőkkel szemben többek között elvárás az élelmiszer és nem élelmiszer áruk beszerzési területén szerzett tapasztalat, a jó kommunikációs és tárgyalási készség és az önálló döntéshozatal képessége.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap