Megalakult Magyar Péter egyesülete

Megalakult Magyar Péter egyesülete

Szombat délelőtt a Facebookon jelentette be Magyar Péter, hogy elindult a Talpra Magyarok! mozgalom hivatalos honlapja, a talpramagyarok.hu. A Talpra Magyarok! mozgalom pénzügyi hátterét a Legyél a változás! Egyesület biztosítja.
Mint írja: „Ezen az oldalon minden fontos információt megosztunk veletek és itt tudtok csatlakozni a közös munkához, egy új szuverén, modern, európai Magyarország felépítéséhez.”
Magyar arról is írt, hogy a Talpra Magyarok! szervezet egyik alappillére a Legyél a változás! Egyesület, aminek alapítói átadták neki a korábban alapított szervezetet és kiléptek az általuk létrehozott Egyesületből, „hogy ezzel is lehetővé tegyék a munka mielőbbi megkezdését és az oly sokak által ajánlott támogatások befogadását”.

Az új ellenzéki erőként föllépő, gyorsan nagy népszerűségre szert tevő Magyar Péter ellen a napokban indított új kampányt a kormányközeli Civil Összefogás Fórum. Ahogy arról a 168.hu is beszámolt, a CÖF új „dollárbaloldal” reklámszpotjának Magyar Péter a főszereplője.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap