Most aztán elszólta magát Bochkor Gábor - Újra van valakije?

Most aztán elszólta magát Bochkor Gábor - Újra van valakije?

Ezúttal a hírszerkesztő Héjja Anett szolgáltatta a témát a rádiós műsorban: milyen kompromisszumokat kell olyankor kötni, amikor összeköltözik valaki a párjával? A rádiós pedig, mivel már több nővel is megosztotta otthonát, azonnal megszólalt a témában.
Véleménye szerint ha valakivel összeköltözik az ember, azzal illik kompromisszumot kötni. Nem várható el, hogy egy közös otthonban csak az egyik fél ízlése legyen uralkodó. A rádiós nem szereti a csecsebecséket, a túlzsúfoltságot. Sokáig élt szállodában, ekkor kedvelte meg a hotelekre jellemző minimalista stílust. Ma már a törülközőket is úgy hajtogatja , ahogy azt a szállodákban látta, és ezt a párjától is elvárná.
Én például a törülközőket is mindig odarakom a törülközőszárítóra, úgy, hogy ha például kettő is van a pirosból meg a bézsből, aminek az alján kockák vannak hímezve, azt úgy rakom, hogy a kocka kifelé van, és lefelé lóg. Hogy legközelebb, ha belépek, úgy érezzem, mintha a szállodában rendet csináltak volna. Nekem ez már rutin, nem nagy dolog. Azért azt hadd mondjam meg, még mindig nem szóltam, hogy azt sose sikerült úgy visszarakni

– mondta a rádiós, aki jelen időben fogalmazott. Vajon újra együtt él valakivel?

A szerkesztő, Háder György is rákérdezett: eljön-e majd a pillanat, amikor szólni fog a törülközők miatt? Bochkor Gábor határozott nemmel felelt.

Nem szólok. Meg fogom tudni állni. És nem azért, mert rendes vagyok, mert közben ezt feldolgozom. De azt gondolom, ha szólok, akkor egy pitiáner hülye vagyok. Ha nem szólok, és mindig a helyére rakom, akkor rájön…


Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap