Most jött a megrendítő hír Karsai Dánielről - Sajnálattal közöljük, hogy...

Most jött a megrendítő hír Karsai Dánielről - Sajnálattal közöljük, hogy...

Dr. Karsai Dániel alkotmányjogászt tavaly diagnosztizálták ALS-szel, ami egy olyan betegség, mely az akaratlagosan mozgatható izmokat beidegző agyi és gerincvelői mozgató idegsejtek pusztulásával jár. Az elmúlt időszakban azért került az alkotmányjogász a figyelem középpontjába, mert harcol az aktív eutanázia jogáért. Annak ellenére folytatja harcát, hogy korábbi népszavazási kezdeményezését elutasította a Nemzeti Választási Bizottság. Karsai Dániel állapota sajnos folymatosan romlik, most egy podcastbeszélgetésre nem tudott már elmenni, pedig testvérével együtt voltak hivatalosan.
Megrendítő hír jött Karsai Dánielről Az alkotmányjogász állapotáról most testvére számolt be egy Facebook-bejegyzésben. Így van most Karsai Dániel:

"POSZT MORTEM LII. – BÁTYÁM NEVÉBEN - Tüdőgyulladás után

Testvérem, Karsai Dániel állapota az utóbbi hetekben rohamosan romlani kezdett. A beszédképességét nem veszítette el teljesen, de sajnos már a szövegek diktálása is túlságosan fárasztó számára. Arra kért meg ezért, hogy László Róbert barátunkkal közösen megfogalmazott posztokban mi számoljunk be az aktuális hírekről, eseményekről, természetesen Danival egyeztetve.

Március 28-án, születésnapja alkalmából egy lakásszínházi előadással szerettük volna meglepni, helyette épp ezen a napon muszáj volt kórházba mennie, mivel tüdőgyulladást kapott. A Korányi szakszerű ellátásának, a kimagasló színvonalú betegápolásnak, nem mellesleg Dani feketeöves akaraterejének köszönhetően a tüdőgyulladásból kigyógyult. Napokig a totális némaságban és a kommunikációképtelenség állapotában csak a reménybe tudtunk kapaszkodni.
Múlt hét csütörtök óta Dani ismét otthon pihen, sokat olvas, látogatóival – ha nem is úgy, mint akár csak pár hete, de kommunikál. És hatalmas mosollyal konstatálja, hogy a londoni derbin a Fulham 2-0-ra legyőzte a WestHam Unitedet."Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap