Most kiderült! Ő volt az, aki Koncz Zsuzsa ágyába bújt - Rá nem gondoltunk volna soha

Most kiderült! Ő volt az, aki Koncz Zsuzsa ágyába bújt - Rá nem gondoltunk volna soha

Sokan hiszik, hogy örök riválisokról van szó, de az igazság nem is állhatna ennél messzebb. Koncz Zsuzsa, Kovács Kati és Zalatnay Sarolta nem csak a ruháikon osztoztak, de szobájukon, sőt még az ágyukon is -írta a Blikk. Erről maga Koncz Zsuzsa mesélt Rangos Katalin újságírónak.
Egy 1971-es külföldi fesztivált is megemlített, ahol a sok közös fénykép egyikén látni is Cinit Zsuzsa amerikai zászlós ruhájában.

– Zalatnayval a családi ágyban aludtunk – árulta el a meglepő kulisszatitkot a beszélgetés során Koncz Zsuzsa.
Kovács Kati így emlékszik erre vissza: – Ez nagyon édes volt, amikor megérkeztünk ebbe a szállodába. A Magyar Televízió – gondolom – úgy akarta, hogy egy helyen legyünk, ne mindenkinek külön szoba jusson, de szerintem az nem is lett volna jó. Ahogy a két lány meglátta a nagy franciaágyat, mindketten rávetették magukat, mint a gyerekek. Egy fekhely volt külön, és mondtam nekik: én jártam a legjobban, mert így csendben, nyugodtan alhatok. Szép emlékek, szinte gyerekek voltunk, fiatalok, tele reménnyel, mindenféle ellenségeskedéstől mentesek. Nem volt elkülönülés, mint most, mindenki megy a saját csapatával, és nem találkoznak egymással a zenészek.

A három énekesnő megerősítette, hogy köztük sosem volt ellenségeskedés, vagy rivalizálás, sőt:

- Én lennék a legszomorúbb, ha ezek a pletykák igazak lennének – mondta Cini, és nincs egyedül ezzel.
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap