Nem hagyhatta szó nélkül EZT! Most nagyon keményen nekiment Magyar Péter a Hajdú-interjút követően volt feleségének

Nem hagyhatta szó nélkül EZT! Most nagyon keményen nekiment Magyar Péter a Hajdú-interjút követően volt feleségének

A jogász, aki tegnap egy Facebook-bejegyzésben osztott meg egy újabb gyermekbántalmazásról szóló történetet, amelyet tudomása szerint megpróbáltak elsimítani, most a Válasz Online heti podcastjében vendégeskedett, ahol több fontos kérdésre is választ adott.
Egyrészt reagált a sokat emlegetett Varga Judit-interjúra, amely a Frizbi különkiadásában jelent meg március végén. Kifejtette, milyen hatással járt számára, hogy megjelent ez a beszélgetés.

Azóta sokkal többen gratulálnak, sokkal többen követnek, sokkal többen kívánnak sok sikert az országépítő munkánkhoz. Teljességgel kontraproduktív volt, amit csináltak. (…) Nagyon-nagyon méltatlan helyzetbe hozták a volt feleségemet. Iszonyatosan sokat ártottak – és ő is, ezt ki kell mondanom – a gyermekeinknek. Ez a felvétel ott lesz akkor is, amikor már unokáink lesznek. Teljességgel vállalhatatlan dolog"

– osztotta meg gondolatait a beszélgetés során Magyar, majd hozzátette:

Engem úgy neveltek, hogy lehetnek a házasságban problémák, de azt nem mondjuk be egy olyan interjúba, amit akár több millióan is megnézhetnek. Teljesen mindegy, hogy haragszunk-e a volt házastársunkra, vagy csak megkérnek erre, esetleg egy politikai narratívát vagy elterelő hadműveletet kell vinni.
Volt feleségével kapcsolatban még azt is kijelentette, hogy Varga kormányból való távozása mögött az (is) állhat, hogy az egykori igazságügyi miniszter pozíciója nem fért össze az új, Windisch Lászlóval folytatott párkapcsolatával.

A magánéleti kapcsolata volt az oka. Új kapcsolata, amely – tudomásom szerint és mások tudomása szerint is – akkor már fennállt, teljességgel összeférhetetlen volt a kormányzati pozíciójával. Zárójelben jegyzem meg: utána is összeférhetetlen volt, mert ha valaki elolvassa az Állami Számvevőszékről szóló törvényt, akkor nyilvánvaló politikai és jogi nonszensz, hogy a Fidesz EP-listavezetője együtt él – titokban – az Állami Számvevőszék elnökével. Aki egyébként az Országgyűléstől kapja a felhatalmazását, és ellenőrzi az Országgyűlést meg a pártokat.

Magyar szerint sokan hagyhatják el a Fideszt
Lehet, hogy nagyon sok mindenki most fideszes színekben elindul, mert már nem tud ugrálni, de ne legyenek meglepődve, hogy az önkormányzati választás után rengeteg polgármester és képviselő fogja otthagyni a Fideszt, és folytatja függetlenként a munkáját, vagy esetleg csatlakozik ahhoz a politikai közösséghez, amely olyan eredményt fog elérni június 9-én az EP-választáson – ha nem lehetetlenítenek el minket adminisztratív eszközökkel, mint mondjuk Oroszországban –, amely a Karmelitából és esetleg a Holdról is fog látszani

– jelentette ki Magyar, amikor a közelgő önkormányzati választásokról beszélt. Azt a kijelentését, hogy politikai közössége miért lesz ennyire népszerű, így magyarázta:

EP-listát úgy fogunk összeállítani, ahogy eddig még senki nem csinálta. Meg fogjuk kérdezni az embereket: »Kit szeretnétek ti a listán?« Be fogom jelenteni szombaton: lehet pályázni önéletrajzzal, Európa-vízióval, Magyarország-vízióval.”

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap