A legnagyobb boldogság Mikes Anna számára: nem titkolja tovább, elárulta a gyermekáldásról

A legnagyobb boldogság Mikes Anna számára: nem titkolja tovább, elárulta a gyermekáldásról

Mikes Anna és Krausz Gábor kapcsolata már egész sok kihívást megélt, de továbbra is nagy boldogságban és harmóniában vannak egymás mellett. Együtt élnek, és a csinos táncosnő Krausz Gábor kislányával is azonnal megtalálta a közös hangot. Most már ráadásul az Ázsia Expresszen is túl vannak.
Jogosan merül fel a kérdés a rajongókban, hogy vajon lesz-e közös baba, és ha igen, mikor. Mikes Anna nem titkolta el, hogy a család a legnagyobb szíve vágya, ez a legfontosabb a számára.
Bizonyára csodásan viselné a terhességet, sportolói múltjának köszönhetően, az más kérdés, hogyan viselné el azt, hogy a 120 fokon izzó pörgés helyett egy kicsit pihennie kellene. Persze a táncról várandósan sem kell lemondani, rengeteg mozgásforma van, amelyet áldott állapotban is teljes biztonsággal lehet űzni. Az biztos, hogy a családtervezéshez Krausz Gábor ideális társ, nagyon várta első kislánya születését is és biztosan örülne neki, ha újra gyerekzsivaly venné körbe. A közöttük lévő csodálatos összehangot elnézve nem csodálnánk, ha Krausz Gábort hamarosan a nagycsaládosok körében köszönthetnénk, már csak azért is, mert Mikes Anna a kérdésre, hogy mi a legnagyobb vágya az életben, a családot válaszolta.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap