A rendőrség elkapta L.L. Juniort - EZÉRT kell felelnie

A rendőrség elkapta L.L. Juniort - EZÉRT kell felelnie

Ismét nyomoznak a hatóságok!

A rendőrség megvizsgálta L. L. Junior Insta-Storyját, ami alapján a Redditen kommentháború tört ki: ismét gyorsan hajtott a kocsijával. Emlékezetes: tavaly G. w. M.-et szúrta ki a kocsijából a fővárosban L. L. Lunior, majd hatalmas sebességre gyorsulva videózta le őt. Jó poénnak tűnt megosztani, csak épp rájuk szakadt a népharag, meg egy rendőrégi eljárás, aminek a végén meg is állapították a szabálysértést, és mindketten pénzbírságot kaptak.
Mindezek fényében nem csoda, hogy néhány napja újabb botrány tört ki, hiszen L. L. Junios Insta-Storyjában úja megjelent egy videó, amin jól látszik: az autó, amiben készült, 50-es útszakaszon 99-cel hajt.

Az énekes egy interjúban azt mondta, nem ő vezetett, összemosott felvétel. A friss hírek szerint azonban a rendőrség vizsgálatot indított. Most, pár nappal később pedig közölték, hogy mire jutottak.
Megállapítottuk, hogy a megengedett legnagyobb sebesség túllépése - eljárás alapjául szolgáló - dokumentálására és bírság kiszabására vonatkozó jogszabályi rendelkezéseknek a megküldött felvétel nem felel meg

- közölte a vármegye rendőrségének sajtószolgálata a lappal.

Azaz L. L. Junior, és/vagy a sofőrje ezúttal fellélegezhet. És ezentúl talán jobban meggondolják majd, mennyivel közlekednek. Vagy: mit posztolnak.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap