Bejelentették! Bővül a család Demcsák Zsuzsáéknál - Madarat lehet vele fogatni, akkora a boldogság

Bejelentették! Bővül a család Demcsák Zsuzsáéknál - Madarat lehet vele fogatni, akkora a boldogság

Demcsák Zsuzsa műsorvezető és új férje úgy döntöttek, hogy bővítik a családot – de nem úgy, ahogy sokan gondolták volna.

A népszerű televíziós személyiség és férje most egy négylábú családtaggal gazdagodtak, és erről egy megható videóban számoltak be követőiknek.
Demcsák Zsuzsa tavaly jelentette be, hogy harmadjára is férjhez ment. A korábbi kapcsolataiból tanulva, most igyekszik diszkréten kezelni magánéletét, bár ez nem jelenti azt, hogy teljesen elrejtené szerelmét a nyilvánosság elől. A Best magazinnak adott interjújában elárulta, hogy a mindennapjaik harmonikusan telnek.

„Már kora reggel futócipőt húzunk a férjemmel, és általában épp akkor érünk haza, amikor ébredeznek a gyerekek. Tehát fitten indul a napunk, aztán állok is be a konyhába palacsintát sütni a családnak reggelire. Merthogy a mi háztartásunkban van fehér liszt és cukor is. Persze az már más kérdés, hogy én nem fogyasztok belőle” – mesélte a műsorvezető.
Azonban úgy tűnt, valami még hiányzott az életükből. Ez pedig nem más, mint egy újabb négylábú kedvenc. Az apró problémát hamar orvosolták is, hiszen örökbe fogadtak egy kiskutyát. A megható pillanatokról készült videót Zsuzsa a közösségi médiában osztotta meg, amely ide kattintva elérhető.

„Az első pillanatok, amikor a 10 éves Pannikánk találkozik a 8 hetes (még nem sikerült nevet találnunk) kutyusunkkal. Mind a kettő nagyon jó természetű, de azt hiszem, a következő napokban kezelnünk kell Pannika joggal felmerülő ellenérzéseit a picivel kapcsolatban. Bármilyen tanácsot szívesen veszek!” – osztotta meg követőivel Zsuzsa, akik már most imádják a kis jövevényt.



A rajongók pozitív visszajelzései és tanácsai nem maradtak el, sokan osztották meg saját tapasztalataikat és javaslataikat az új kutyus beilleszkedésével kapcsolatban. Demcsák Zsuzsa és családja számára a következő hetek biztosan izgalmasan telnek majd, ahogy új családtagjukat segítik, hogy otthon érezze magát.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap