Brutálisan megverték Németh Kristófot! Azonnal mentőt kellett hívni hozzá - Részletek:

Brutálisan megverték Németh Kristófot! Azonnal mentőt kellett hívni hozzá - Részletek:

Német Kristóf hazánk egyik legfoglalkoztatottabb férfi színésze, igen gyakran lehet vele találkozni a színházak színpadain és a filmvásznon is. Nagyon úgy tűnik azonban, hogy esetében is igaz az, hogy az ismertségnek két oldala van, ugyanis egészen brutális, őt ért támadásról számolt be, ami őt érte még fiatalabb, de már ismert színész korában.
Német Kristóf egy barátjával bérelt lakást Budapesten, a hetedik kerületi Klauzál utcában, amikor egy férfi megtámadta őt. Az, hogy a támadás célzottan ellene irányult, és nem véletlenszerűen kiválasztott célpontról volt szó, egyértelművé vált a támadó szóhasználatából: azzal a felkiáltással támadták meg, hogy

többet nem szerepelsz a tévében, te szemétláda.
Miután megverték, horrorfilmbe illő jelenetek játszódtak le az utcán: mindenhol folyt a vér, Kristóf orrcsontja több centire elmozdult az eredeti helyéről. Az őt ért erőszak miatt kénytelenek voltak műtéti beavatkozást is végrehajtani rajta, orrplasztikai műtéten esett át.

Az eset után sokkal óvatosabban járt az utcán, miután megtapasztalta, hogy az ismertségnek bizony ilyen oldala is van, hogy egyes őrült, agresszív személyek célpontjává válhat.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap