DURVA AMI JÖN: 12 vármegyére adtak ki riasztást – Mindenki készüljön fel! Nyugoatot már letarolta a jég...Képek

DURVA AMI JÖN: 12 vármegyére adtak ki riasztást – Mindenki készüljön fel! Nyugoatot már letarolta a jég...Képek

Ebben nem lesz köszönet. Mutatjuk mi okozhat ma fejfájást. Folytatódik az utóbbi napokban tapasztalható változékony időjárás. Ugyanakkor van jó hírünk is a következő időszakra. Jöjjenek a részletek!
Kedden többórás napsütés várható, gomolyfelhőkkel. Eleinte inkább csak a Nyugat-Dunántúlon, majd estétől elszórtan máshol is előfordulhat zápor, zivatar. Az ÉNy-i szél estétől megerősödik. 25-26 fok várható – olvasható a Köpönyeg legfrissebb előrejelzésében.

Így alakul a következő napok időjárása

Szerda
A ragyogó napsütés mellett erősen megnövekszik a gomolyfelhőzet, és elsősorban a Dunától keletre fordul elő zivatar, vagy zápor. 24-26 fok valószínű délután.

Csütörtök

Fátyol- és gomolyfelhők zavarják a többórás napsütést, csak néhol fordulhat elő csapadék. 24 és 30 fok közötti értékeket mérhetünk.

Péntek

Erősen gomolyfelhős időre van kilátás, és szórványosan zápor, zivatar is kialakul. Többfelé megélénkül az északnyugati szél. 22-29 fok ígérkezik.

Elsőfokú figyelmeztetés érvényben!

A HungaroMet Nonprofit Zrt. citromsárga riasztást adott ki 12 vármegyére a várható heves zivatarok miatt. Elsődleges veszélyforrást a villámlás jelenti, de emellett esetenként szélerősödés is előfordulhat! Mutatjuk térképen az érintett vármegyéket:A baranyai megyeszékhelyen, Pécsett nem is akárhogy, az intenzív csapadékot itt apróbb szemű jég kísérte, a város egyes részein nem is olyan kevés.


Az árnyékolóban is szép kis mennyiség gyűlt össze:Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap