ENNEK a 4 csillagjegynek sok pénz áll a házhoz a héten, de csak akkor, ha...

ENNEK a 4 csillagjegynek sok pénz áll a házhoz a héten, de csak akkor, ha...

Óvatosnak kell lenni a héten.

A múlthét után sokak számára felüdülés lehet a változás, főleg akkor, ha ez azt jelenti, hogy több pénzt fognak keresni, ha okosan cselekednek. A Times of India elhozta a heti horoszkópot, és itt van belőle az a 4, akiknek különösen oda kell figyelniük ezen a héten.
Ikrek

Ezen a héten bánj óvatosan a pénzeddel, mert sok mindenre lehet szükséged. Elkeserítő lehet a kilátás, hogy pénzt veszítesz egy múltbeli befektetéseden. A héten a pénzről szóló viták helyett inkább a megfontolt vagyongazdálkodásra koncentrálj. Lehet, hogy ezen a héten vissza kell fognod a kiadásaidat, hogy segíts egy beteg családtagodon vagy egy testvéreden. Győződj meg arról, hogy az ingatlan ideális, mielőtt ezen a héten ilyenbe fektetnél be. Az új szövetségek hasznosak lesznek, így a vállalkozóknak nem kell aggódniuk a pénzhiány miatt.

Oroszlán

A legfontosabb, hogy stabil legyen a pénzügyi helyzeted. Sokkal könnyebb lesz elérni régóta kitűzött céljaidat, ha a pénz több forrásból, például egy második vállalkozásból is elkezd beáramlani. Ez a hét a legjobb arra, hogy házat vagy autót vásárolj. A részvénypiaci és a vállalati befektetéseiden is érdemes elgondolkodni. Hasznos lenne, ha azonnal egy pénzügyi szakértő tanácsát kérnéd.
Mérleg

Ezen a héten minden pénzügyi problémád megoldódik, és a pénz elkezd ömleni a bankszámládra. Töltsd a hetet azzal, hogy megvalósítod az életedben kitűzött céljaidat, hogy autót vagy házat veszel, anélkül, hogy a pénz miatt aggódnod kellene. A tőzsdére vagy egy ingatlanvállalkozásba pénzt fektetni most kiváló ötlet. Képezd magad a spekulatív vállalkozásokról, ha sikeres befektető akarsz lenni.

Vízöntő

A pénzzel kapcsolatos problémák merülhetnek fel ezen a héten, a befektetések hozama alacsonyabb lesz a vártnál. Egyes Vízöntőket egészségügyi vészhelyzet érhet. Ezen a héten korlátozd a kiadásaidat, és tartózkodj a szerencsejátékoktól és az online lottójátékoktól. Ne menj bele a vásárlási mániába, ehelyett csak azokat a dolgokat szerezd be, amelyekre valóban szükséged van.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap