Érkezik! Erre a 4 vármegyére sújt le a pokoli ítéletidő pár órán belül

Érkezik! Erre a 4 vármegyére sújt le a pokoli ítéletidő pár órán belül

Ez most nagyon belefog rondítani a kora nyárias időbe. Mutatjuk miről van most szó pontosan.
Az elmúlt napok időjárása már szinte nyárias volt. Hétágra sütött a nap és a hőmérsékleti értékekre sem lehetett panaszunk. Ám nem örülhettünk sokáig ennek...

Elő az esernyőkkel, érkezik a zivatar Fotó: Pezzetta Umberto Ugyan szerda estig sok napsütés várható, majd estétől dél felől egyre több gomolyfelhő érkezik. A déli, délnyugati tájakon zápor is előfordulhat. Megerősödhet a délkeleti szél. 20-25 fok valószínű délután - olvasható a Köpönyeg legfrissebb előrejelzésében.

Érkezik az újabb brutális lehűlés
Csütörtök
Gyakran lesz erősen gomolyfelhős az ég. Eleinte csak elszórtan, délutántól aztán többfelé várható zápor, zivatar. Felhőszakadás, jégeső is lehet. Egyelőre marad a 20-25 fokos maximum.

Péntek
Erősen felhős, vagy borult lesz az ég, és többfelé alakul ki újabb zápor, zivatar. 15-21 fok közé esik vissza a hőmérséklet. Élénk lesz a változó irányú szél.
Elsőfokú figyelmeztetést érvényben!
A HungaroMet Nonprofit Zrt. citromsárga riasztást adott ki 4 vármegyére (Baranya, Somogy, Vas, Zala) a várható heves zivatarok miatt. Elsődleges veszélyforrást a villámlás jelenti, de emellett esetenként szélerősödés, jégeső előfordulhat! Térképen mutatjuk az érintett területeket:


Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap