Évek óta nem robbantott ekkorát a Lidl! Tolonganak az üzletben értük a vásárlók - EZ valami hihetetlen

Évek óta nem robbantott ekkorát a Lidl! Tolonganak az üzletben értük a vásárlók - EZ valami hihetetlen

2024. június 14-én 21 órakor a Németország-Skócia mérkőzéssel kezdődik Münchenben a 17. labdarúgó Európa-bajnokság, amely július 14-én a berlini Olimpiai Stadionban fejeződik be. A Lidl 3 éve nem látott húzással várja a focirajongókat (az utololsó Eb-t 2020-ról 2021-re halasztották a járvány miatt) az üzletekben, újra lehet gyűjteni a legendás focis kártyákat.
A nyári foci Európa-bajnokság (EURO 2024) az egyik legjobban várt sportesemény az évben, amely rengeteg izgalmat és szórakozást ígér a futballrajongók számára. Az eseményt Németországban rendezik meg június 14. és július 14. között, 24 csapat részvételével, akik a kontinens legjobb válogatottjai között küzdenek majd meg a trófeáért.

Nyáron a magyar válogatott is részt vesz a Németországban megrendezésre kerülő versenyen. Sok fociszurkolónak nagy álma, hogy élőben láthassa országának válogatott csapatát harcba szállni a győzelemért, de ez nem olcsó mulatság. A jegyártól az ottani étel-italig és szállásig számos kiadással kell számolni. Korábban készítettünk egy körülbelüli becslést, hogy mennyivel kell kalkulálni az igazán lelkes rajongóknak.
Az sem véletlen, hogy számos bolt már hetek óta készül a az Eb-re és úgy próbálja optimalizálni termékkínálatát, hogy a vásárlók minél nagyobb kényelemben élvezhessék a a meccsek nézését. Ilyen termékek a tipikusnak számító nassolni való élelmiszereken túl (sör, perec, csipsz, csokoládé stb.) a televízió, különböző mezek, sminkek, labdák de a focis kártyák is. Idén a Lidl az első, ahol már a friss 20. heti újságban piacra is dobták a gyűjthető kártyákat.

Minden elköltött 8 000 Forint után egy 3 kártyából álló csomagot adnak ajándékba. A gyűjteményben összesen 108 exkluzív kártya van. A kártyákhoz tartozó albumot a kasszavégeknél lehet megvásárolni 999 forintért. Külön kártyát is van lehetőség vásárolni az üzletben, a 3 darabos csomag 119 forintba kerül. Tehát ha valaki megvásárol 36 csomagot (4 284 forint), azzal nagy eséllyel sokáig tudja tölteni az albumot. Bár arra, hogy teljesen sikerüljön még így is kicsi az esély, mivel a csomagok tartalmai között átfedések vannak.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap