Felfoghatatlan! Kiderült! Ő vesztette életét a tegnapi ítéletidőben - Még most se hisszük el, hogy pont ő ment el

Felfoghatatlan! Kiderült! Ő vesztette életét a tegnapi ítéletidőben - Még most se hisszük el, hogy pont ő ment el
A kép illusztráció

Zomborban egy nő életét veszítette, Novi Pazarban rendkívüli helyzetet hirdettek, egy kisbabát és öt felnőttet evakuálni kellett.

Erős széllel és villámlással érte el tegnap Szerbiát a vihar. Zomborban egy nő autójára rádőlt egy fa, aki belehalt a baleset következtében keletkezett sérüléseibe. A mentőegységek a nap folyamán 5 személyt evakuáltak, köztük egy kisbabát. A leghevesebb zivatarok Mačva, Bácska és Szerémség, valamint Zlatibor területén voltak. Sevojno falu áram nélkül maradt, csakúgy, mint Novi Pazar egyes részei.
Mačva településen 40-80 liter eső esett négyzetméterenként mindössze két óra lefolyása alatt. Požega területén egyes patakok kiléptek a medrükből és a lakóházakat fenyegették.
Újvidéken az áramszolgáltató telepén keletkezett tűz, amelynek következtében a Liman 1, 2, 3 városrészek áram nélkül maradtak. Sérültekről egyelőre nincs információ. A szerb fővárost este 10 óra környékén érte el a vihar. A felgyülemlett víz a város alacsonyabban fekvő részein a közlekedésben okozott fennakadást.

A képekért kattintson ide!
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap