Ha nem is milliárdos...EZZEL a hírességgel jöhetett össze Jákob Zoli egykori kérője, Nagy Ő Nati

Ha nem is milliárdos...EZZEL a hírességgel jöhetett össze Jákob Zoli egykori kérője, Nagy Ő Nati

A Nagy Ő-ben ismerhettük meg Natit, aki tavaly még nagyon szeretett volna Jákob Zoltán barátnője lenni. A 20 éves egyetemista még a műsor után is reménykedett, hátha meggondolja magát a milliárdos üzletember, és végül mégis őt választja. Aztán belátta, nincs esélye nála. Pár hete még azt mondogatta, focistafeleség szeretne lenni, Szoboszlai Dominik szívét akarta meghódítani, most pedig már Hadas Alfréddal alakul valami köztük.
A csinos szőkeség utólag azt is elárulta, nemrég volt egy nála jóval idősebb szerelme is. Ami persze nem meglepő, hisz annak idején is elmondta: őt cseppet sem zavarja, hogy Zoli több mint 30 évvel idősebb nála. Mint kiderült, a szőkeség az elmúlt öt hónap alatt is egy nála idősebb férfi oldalán kereste a boldogságot, aki mellett „már az anyaszerepet is kipróbálhatta”. Az Egy este Lillánál! TikTok live showban elmondta, hogy tavaly, amikor Jákob nem hívta randira, gyorsan rátalált a szerelem, ráadásul nagyon szenvedélyes volt, igazi rózsaszín ködben úsztak egy ideig.
- Nagyon jól éreztük magunkat a párommal, de kiütközött a korkülönbség, és ez okozta a dolog végét. Ő ugyebár 13 évvel idősebb nálam, volt gyereke is, és emiatt problémásabb volt ez a kapcsolat – árulta el.

Majd a jöttek a lángoló – és erősen egyoldalú - érzelmek a Liverpool játékosa iránt, de most talán végre egy olyan sráccal alakul valami, amiből akár kölcsönös szerelem is lehet. Ugyanis a napokban Hadas Alfréd szemelte ki őt magának, aki tisztában van vele, hogy nehéz lesz versenyeznie Szoboszlai Dominikkal meg Jákob Zolival, de ettől még teljesen odavan érte, így a nagy nyilvánosság előtt udvarol neki. Úgy tűnik, Natinak is szimpatikus a rapper, és mivel a focistával még egy beszélgetés sem jött össze, hamarosan randira is sor kerülhet a zenésszel.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap