JÖN! Jégeső, orkán erejű szél, felhőszakadás, villámlás - Ekkor csap le ránk a brutális vihar...Készülj ha ITT élsz

JÖN! Jégeső, orkán erejű szél, felhőszakadás, villámlás - Ekkor csap le ránk a brutális vihar...Készülj ha ITT élsz

A következő napokban jobb óvatosnak lenni.

Változékony időjárásra kell készülnünk az előrejelzések szerint. A vasárnapi esős idő után elvonulnak a viharfelhők, de csak rövid időre, kedden ugyanis az egész országban elromlik az idő. Az biztos, hogy az esernyőkre szükség lesz!
Vasárnap többórás napsütésre számíthatunk, amibe aztán zivatarok rondíthatnak bele. A délnyugati szél megélénkül, napközben 24 fok körüli értékeket mérhetünk. A HungaroMet elsőfokú riasztást adott ki a zivatarok miatt Pest, Bács-Kiskun, Békés, Borsod-Abaúj-Zemplén, Csongrád-Csanád, Győr-Moson-Sopron, Hajdú-Bihar, Heves, Nógrád, Szabolcs-Szatmár-Bereg és Jász-Nagykun-Szolnok vármegyére. Ezeken a területeken villámlás és jégeső is előfordulhat!
Hétfőn folytatódik az olykor napos, olykor felhős idő - írja a Köpönyeg. Kicsi az esély csapadékra, marad a 24 fok körüli csúcsérték. A délnyugati szél viszont aznap már megerősödhet.

Kedden a kezdeti napos idő után délután erősen megnövekszik a gomolyfelhőzet, és jönnek a záporok, zivatarok. A szél északnyugatira fordul, néhol pedig viharossá fokozódik. Délután 21-26 fok valószínű. A zivatarok miatt aznapra az egész országban elsőfokú figyelmeztetés van érvényben!

Kérünk, állj meg egy pillanatra, és nézd meg Schobert Norbival készült megrendítő videónkat, köszönjük:

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap