Magyar Péter elárulta, ki áll mögötte valójában, na Ő rá soha nem gondoltunk volna

Magyar Péter elárulta, ki áll mögötte valójában, na Ő rá soha nem gondoltunk volna

Magyar Péter végre elárulta, ki áll mögötte valójában! Magyar Péter Válaszol: Nem Áll Mögötte Se a Fidesz, Se Csányi Sándor, Se Amerikai Háttérhatalom.
Magyar Péter, a TISZA Párt alelnöke, egy friss bejegyzésében válaszolt Toroczkai László, a Mi Hazánk Mozgalom elnökének állításaira, amelyek szerint ismeretlen erők állhatnak a politikus mögött.

Toroczkai YouTube-videójában több teóriát is felvetett, többek között azt, hogy Magyar Péter mögött a Fidesz, Csányi Sándor, vagy akár az amerikai háttérhatalom állhat.

A vádak és a válaszok: Toroczkai László videójában három fő lehetőséget sorolt fel, amelyek szerint Magyar Péter mögött állhat: A Fidesz támogatása: Ezt Magyar Péter határozottan cáfolta, hangsúlyozva, hogy a Fidesz jelentős összegeket költ a lejáratására, ami ellentmond annak, hogy a párt támogatná őt.
Csányi Sándor befolyása: Magyar elmondása szerint Csányival csupán néhány alkalommal találkozott üzleti vacsorákon, és ezek során minimális kommunikáció zajlott közöttük. Amerikai háttérhatalom: Magyar Péter kijelentette, hogy soha nem találkozott amerikai tisztviselőkkel vagy üzletemberekkel, és semmilyen támogatást nem fogadott el az USA-ból.

Az igazi támogatók: a magyarok: Magyar Péter hangsúlyozta, hogy valójában őt és a TISZA Pártot a magyar állampolgárok, önkéntesek, segítők, aktivisták és szimpatizánsok tízezrei támogatják. Kijelentése szerint ők azok, akik valóban mögötte állnak, nem pedig a Toroczkai által említett rejtélyes erők.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap