Megrázó részletek láttak napvilágot Katalin hercegnéről: hullik a haja, rengeteget fogyott, de van még ennél is borzasztóbb hírünk...EZÉRT nem lehet őt látni

Megrázó részletek láttak napvilágot Katalin hercegnéről: hullik a haja, rengeteget fogyott, de van még ennél is borzasztóbb hírünk...EZÉRT nem lehet őt látni

Katalin hercegné rákkal vívott harca állítólag egyre nehezebbé válik nap mint nap - árulta el egy bennfentes. Úgy hírlik, hogy a hercegné kimerültséggel, hányingerrel és kezelése egyéb kimerítő hatásaival küzd. Ennek ellenére igyekszik bátor maradni, vagy legalább annak mutatkozni a családja érdekében.

Nagyon sokat tesz azért, hogy az általa érzett kényelmetlenségeket elrejtse,
különösen a gyerekek elől, akik nem tudnak a rákdiagnózisáról. Sajnos egyre nehezebben viseli az egészet - mondta az informátor a livemint.com-nak.

A külvilág felé mást mutatnak
Egy magas rangú királyi udvaronc szerint Katalin és Vilmos a palota falai mögött a legnagyobb megpróbáltatásokkal néznek szembe, miközben a hercegné és apósa, III. Károly király is a rákkal harcolnak.
Az informátor szerint az intenzív rákkezelések kezdenek iszonyatosan nehézzé válni Katalin számára. Más források szerint a haja is elkezdett kihullani és sokat fogyott.

– Vilmos persze minden tőle telhetőt megtesz apja és felesége érdekében. Megpróbál Katalin támasza lenni, miközben a gyerekekről is gondoskodik, és továbbra is hivatalos feladatokat lát el. Ez feltérképezetlen terület mindkettőjük számára. Azt egyértelművé tette, hogy Katalin és a gyerekek az elsők számára.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap