Megtalálták az eltűnt 17 éves Tamást, borzalom ami vele történt

Megtalálták az eltűnt 17 éves Tamást, borzalom ami vele történt

A szabolcsi rendőrök az áldozat eltűnéséről tett bejelentést követő három órán belül elfogták a feltételezett elkövetőt.

Egy rétközberencsi 17 éves fiú eltűnéséről tett bejelentést a rendőrségre egyik családtagja 2024. május 14-én.
A rokon elmondta, hogy a fiú előző nap délután fodrászhoz ment, ahonnan nem tért haza, és azóta nem tudnak a hollétéről. A dombrádi körzeti megbízott rendőrök haladéktalanul adatgyűjtésbe kezdtek, és megállapították, hogy a fiú 14-én nem ment iskolába, valamint hogy utoljára a 21 éves H. D. dombrádi férfi társaságában látták. H. D. elszámoltatásakor a rendőrök kérdésére elmondta, hogy 13-án este Rétközberencs külterületén előzetes szóváltás után egy karóval bántalmazta a 17 éves fiút, akit eszméletlen állapotban a sorsára hagyott, miután elvette tőle a mobiltelefonját és a cipőjét. A rendőrök a H. D. által megadott helyen holtan találtak rá az áldozatra.
A Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai emberölés bűntettének megalapozott gyanújával állították elő H. D.-t, kihallgatták, őrizetbe vették és kezdeményezik letartóztatását – közölte a rendőrség.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap