Megtalálták a verőcei hajóbaleset utolsó eltűnt áldozatát is Daniellát - Egészen döbbenetes, hol adta őt vissza a Duna

Megtalálták a verőcei hajóbaleset utolsó eltűnt áldozatát is Daniellát - Egészen döbbenetes, hol adta őt vissza a Duna

Hétfőn megtalálták a verőcei hajóbaleset utolsó áldozatának holttestét – közölte a Budapesti Rendőr-Főkapitányság (BRKF).

A Budapesti Rendőr-főkapitányság a következőt tette közzé közösségi oldalán:

„Megtaláltuk Daniellát… A Duna ma délelőtt Verőce térségében visszaadta a holttestét. Hazavittük… Őszinte részvétünk a családnak! Nyugodj békében, szépséges Daniella!”
Május 18-án éjjel a Dunán Verőcénél egy kishajó ütközött egy szállodahajóval. A kishajón nyolc ember tartózkodott: egynek sikerült sérülten partra jutnia, nem sokkal később megtalálták egy férfi holttestét Verőcétől délre a Duna-parton, majd egy női holttestre bukkantak a Megyeri hídnál.


Múlt szerdán találták meg a harmadik áldozat, egy 19 éves fiatalember holttestét Vác és Sződliget között, csütörtökön pedig Sződligetnél egy 28 éves fiatal nő holttestére bukkantak. Az ötödik áldozat, egy 39 éves férfi holttestét Gödnél, a Duna bal partján találta meg a katasztrófavédelem hajós kutatóegysége pénteken. Tegnap pedig Szigetújfalu közelében bukkantak a hajóbaleset hatodik áldozatának, Olivérnek a holttestére.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap