Nagyot robbantott az ATV - Népszerű műsorvezetőkkel erősít....Nem hiszi el, kik csatlakoznak a csatornához

Nagyot robbantott az ATV - Népszerű műsorvezetőkkel erősít....Nem hiszi el, kik csatlakoznak a csatornához

Az ATV új műsorral és népszerű új műsorvezetőkkel készül az őszi szezonra.

A közkedvelt hírműsorok, köztük a Start, az Egyenes beszéd, a Fórum, az Aktuál és a Civil a pályán egész nyáron láthatóak lesznek az ATV képernyőjén. Július 15-től a Start és Start+ állandó műsorvezetői csapatához Tokár Tamás csatlakozik Krug Emília, Köböl Anita és Bodacz Balázs mellé. A frissen igazolt tévés nemcsak a tévéképernyőn, hanem a közösségi médiában is rendkívüli sikereket tudhat magáénak.
Augusztus végén a csatorna új heti műsora, A nagy dilemma is debütál. Az ATV az egyik legismertebb talkshow-műsorvezetőt, Kadarkai Endrét szerződtette a produkcióhoz. A nagy dilemma című műsorban adásonként két-két sztárvendég reagál majd morális, társadalmi és kulturális kérdésekre vagy állításokra négyféle módon: „nagyon egyetért, egyetért, nem ért egyet, nagyon nem ért egyet”.
– A Startban hosszabb ideje házon belül, ideiglenesen oldottuk meg a férfi műsorvezetők pótlását, amiért köszönet Rónai Egonnak és Szlazsánszky Ferencnek. Hosszas keresés után találtuk meg a feladatra Tokár Tamást, aki hamar meggyőzött minket, így júliustól vele lesz teljes a reggeli csapat. Nagyon örülünk annak is, hogy Kadarkai Endre csatlakozik az ATV-hez. A talk műfajban generációja egyik legjobb és legelismertebb képviselője – mondta Németh S. Szilárd, az ATV vezérigazgatója.

Forrás

Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap