Nem fogsz hozzáférni ekkor a pénzedhez!Leáll ekkor üzemszünet miatt a hazai nagy bank!

Nem fogsz hozzáférni ekkor a pénzedhez!Leáll ekkor üzemszünet miatt a hazai nagy bank!

Bankszünnap után üzemszünettel köszönt be a pünkösdi hosszú hétvége a K&H Bank ügyfelei számára.

Már most érdemes felkészülni arra, hogy a pünkösdi hétvégén a megszokottal ellentétben nem tudnak a pénzintézet ügyfelei bármikor utalást indítani vagy akár egyenlegükhöz hozzáférni:
karbantartási munkálatok miatt lassulást és szünetelést tapasztalhatnak majd kulcsszolgáltatások esetében.

Újabb tervezett leállás várható egy hazai nagybanknál: a pontos részletek természetesen ez alkalommal is olvashatók a K&H Bank bárki által elérhető felületein is.

A következőkről tájékoztatják a pénzüket náluk tartókat:
2024. május 18-án 22:00 órától 2024. május 19-én 4:00 óráig átmeneti szünetelést, lassulást tapasztalhatunk a K&H e-bank, K&H mobilbank, K&H e-portfólió, K&H e-posta, K&H Electra szolgáltatásainkban és az azokon elérhető pénzügyi-, kiegészítő pénzügyi-, befektetési szolgáltatásaiban, valamint a kh.hu weboldalon és aloldalain.

Az ezzel járó szolgáltatáskiesés a jelenlegi szabályozás értelmében bankszünnapnak minősül.

2024. május 19-én 22:00 órától 2024. május 20-án 2:00 óráig pedig átmeneti szünetelést, lassulást tapasztalhatunk a K&H e-bank, K&H mobilbank, K&H e-portfólió, K&H e-posta, K&H Electra szolgáltatásainkban és az azokon elérhető pénzügyi-, kiegészítő pénzügyi-, befektetési szolgáltatásaiban, valamint a kh.hu weboldalon és aloldalain.

Az ezzel járó szolgáltatáskiesés a jelenlegi szabályozás értelmében üzemszünetnek minősül.

Érdemes tehát nem a kései órákra hagyni a már aktuális átutalásokat és egyéb banki műveleteket, mivel szombatról vasárnapra és vasárnapról hétfőre virradóra sem megy majd minden a megszokottak szerint.

A bankszámládat vezető bankok az ilyen esetekben mindig idejében értesítenek arról, mikor várhatók fennakadások: netbankodban, illetve ha mobilos appot használsz, ott is megteszik ezt. Az ügyfelek kényelme érdekében rendszerint a késői órákban zajlanak a karbantartások, amelyekre pénzünk biztonsága érdekében nekünk is nagy szükségünk van.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap