Nem titkolja, kitálalt a Nagy Ő Natija: Ő az a férfi akivel összejött - Kapaszkodj

Nem titkolja, kitálalt a Nagy Ő Natija: Ő az a férfi akivel összejött - Kapaszkodj

Nati is versenyzett Jákob Zoltán kegyeiért A Nagy Őben, és bár a milliárdos üzletember végül nem őt választotta, azért a szőkeség nem búslakodott. Az Egy este Lillánál! TikTok live showban elmondta: a TV2 műsora után gyorsan rátalált a szerelem. Nagy terveket szövögettek, de azóta szakítottak, és Nati ismét szingli.
A fiatal lány bevallotta, hogy egy 13 évvel idősebb férfival jött össze, akinek egy korábbi kapcsolatából már volt egy gyereke.

Mi fél évig voltunk együtt… A kapcsolatunknak novemberben lett vége. Nagyon jól éreztük magunkat, de kiütközött a korkülönbség, és ez okozta a végét a dolognak. Ő ugyebár 13 évvel idősebb volt nálam, volt gyereke is, és emiatt problémássabb volt
– mondta az Egy este Lillánál! című műsorban Nati, aki azt is elárulta, hogy nem az volt a problémája, hogy az anyaszerepben is kipróbálta magát. Inkább az, hogy kiütköztek olyan különbségek, amelyek tönkretették a közös életüket, terveiket.

Nem a mostohaanya szerep volt az, ami gondot okozott, szerintem én ezt a helyén tudtam volna kezelni. Inkább úgy mondanám, hogy túl nagy lánggal égett az elején a szerelmünk, és pár hónappal később kialudt. Elmúltak az érzelmek… – mesélte.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap