Nincs vége! Irgalmatlan ami az ország fele tart - Döbbenetes ítéletidő csap le EZEKRE a területekre...Aki ITT él készüljön

Nincs vége! Irgalmatlan ami az ország fele tart - Döbbenetes ítéletidő csap le EZEKRE a területekre...Aki ITT él készüljön

Az egész országra kiadták a figyelmeztető előrejelzést.
Szerdán a reggeli és a délelőtti órákban az ország keleti, északkeleti felén, harmadán, esetleg még nyugaton, északnyugaton fordulhat elő villámtevékenység egy-egy intenzívebb záporos gócban. Délután az északkeleti, keleti harmadban, ezen belül nagyobb eséllyel a Gyöngyös-Szeged vonalának szélesebb környezetében, illetve a nyugati, valamint a délnyugati határszélen ismétlődő jelleggel újabb zivatarok alakulhatnak ki, melyeket felhőszakadás (ált. 15-30 mm, lokálisan néhol >30 mm), apró szemű jég (< 2 cm) és szélerősödés kísérhet. A késő esti órákra a zivatarok lassan fokozatosan lecsengenek, jelentősen csökken a számosságuk.
Csütörtökön gomolyfelhők mellett többórás napsütés is valószínű. Napközben egyre inkább csökken a felhőzet. Elszórtan fordul elő zápor. Az északnyugatira forduló szél megerősödik. A csúcsérték 23 fok körül valószínű - írja a Köpönyeg.

Pénteken és szombaton napos, gomolyfelhős időre van kilátás, mindkét nap szórványosan nyárias záporral, zivatarral. 25-26 fok körüli kellemes meleg ígérkezik.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap