Óriási balhé! Pszichiátriára került miatta a magyar énekesnő - Nagyon durva ami történt

Óriási balhé! Pszichiátriára került miatta a magyar énekesnő - Nagyon durva ami történt

Nótár Mary volt menedzsere egy élő bejelentkezésben tálalt ki arról, hogyan ment tönkre az élete, miután elvesztette a munkáját. Állítása szerint Nótár Maryvel perben állnak, és az anyagiakban sem tudtak megegyezni – írja a Bors.
Lotti egy élő bejelentkezés során szerette volna tisztázni a helyzetet azzal kapcsolatban, mi történt azután, hogy az énekesnő már nem számított a munkájára. A 25 éves lány

őszintén elmondta, hogy Maryvel haragban váltak el egymástól,

és annyira összekülönböztek, hogy perben is állnak. Sőt, ha ez nem volna elég, Lotti kétszer is pszichiátriára került a történtek miatt.

Lotti láthatóan nagyon nehezen viselte, hogy véget ért a közös munka az énekesnővel, hiszen hosszú éveken át látta el a menedzseri és szervezői feladatokat. Az évre 86 bulit szervezett Marynek, de elmondása szerint, ezek után már nem kapta meg a gázsiját. Ráadásul, Mary nem volt hajlandó folytatni vele a munkát, legalább ebben az évben. A folyamatos viták annyira megviselték Lottit, hogy kórházba került, méghozzá kétszer is.
„Én annyit kértem, hogy ebben az évben még hadd folytassam a munkámat, és amit lekötöttem neki 86 bulit, azt számoljuk el. Ez nem valósult meg”

– hangzott el a videóban, majd az egykori szervező arra is kitért, hogy április 10-től a pszichiátrián feküdt, és ekkor sem számíthatott Maryre. Bár, hozzátette, hogy egyszer azért az énekesnőben is megfogalmazódott a békülés lehetősége, ám végül ebből nem lett semmi.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap