Őrület, ami a Puskás Aréna előtt zajlik - Ilyet eddig csak a tévében láthatott az ember...ÍME a fotók, nagyon durva

Őrület, ami a Puskás Aréna előtt zajlik - Ilyet eddig csak a tévében láthatott az ember...ÍME a fotók, nagyon durva

Mától három napon át Azahriah és rajongói veszik birtokba a Puskás Arénát. Az időjárás egyelőre nem kedvez a nyitott Arénába érkezőknek és a fellépőnek sem, mivel a színpad a terület közepén lesz. Az eső azonban úgy tűnik, nem is szegi kedvét a rajongóknak. Már péntek reggel ott vannak a legelszántabbak az Arénánál, hogy elsőnek léphessenek be a várva várt koncertre.
Ahogy írtuk, Pénteken megkezdődik a háromnapos koncertsorozat, amely eredetileg csupán egy szombati napra volt meghirdetve, de Azahriah akkora érdeklődést váltott ki, hogy végül három koncertet kellett szervezni erre a májusi hétvégére.

Közben az elmúlt napokban több ezer belépőjegy bukkant fel a neten, egy részüket nyilván korábbi vásárlók adják el, más részük viszont simán lehet hamis, szóval ne dőljön be.
Azoknak, akik már most, az esőben ott várakoznak a stadionnál, nyilván rendes jegyük van. Az esernyővel, sátorral, esőkabátban várakozók közül volt, aki az egész éjszakát ott töltötte. Ehhez kell aztán az elszántság! Egyébként a koncert esőben is meg lesz tartva. Lényeg, hogy ne esernyőt, hanem esőkabátot vigyenek:

A FOTÓKAT IDE KATTINTVA tekintheted meg!
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap