Pottyondy Edina észrevett valamit Magyar Péter körül, ami mindent megváltoztat.

Pottyondy Edina észrevett valamit Magyar Péter körül, ami mindent megváltoztat.

Pottyondi Edina újabb videóban elemezte a Magyar Péter-jelenséget, amelyben Orbán Viktort vagy Gyurcsány Ferencet sem kímélte, de kapott most Dobrev Klára, Kunhalmi Ágnes, sőt még Dancsó Péter is.
Ismét közzétett egy videót Pottyondy Edina humorista. Pottyondi ezúttal is az elmúlt hét nap politikai történéseit vette górcső alá, de a legtöbbet a Magyar Péter körüli történésekről beszélt. Mondataiból kiderül, hogy bár nem rajong a Tisza Párt politikusa iránt, azt elismerte, hogy az ellenzék többi része nem volt képes az utóbbi időben hasonló népszerűséget elérni – írja a Szeretlek Magyarország.

„Az a helyzet, hogy a csávó vagy egy zseni, vagy a végzetesen hiteltelen a teljes ellenzék, és egyikért sem reális Magyar Péterre haragudni”.

Kitért Magyar mondataira, amiben a politikai plakátok „vizuális környezetszennyező” hatásairól beszélt, és amit a DK megvágva úgy interpretált, hogy abból az derüljön ki, hogy a NER-ből kivált politikus Dobrev Klára külsejére tett dehonesztáló megjegyzést.
Pottyondy szerint esélyesebb, hogy valóban ez történt, de ezután a DK európai parlamenti politikusát a plakát alapján maga is Hide the Pain Harold és a csengeri örökösnő szerelemgyerekének, illetve a Psota Irén Hasonmásverseny 6. helyezettjének nevezte.

Pottyondy Edina beszélt arról is, hogy Dancsó Péter beszólt a magyarországi influenszerek egy részének és Azahriah-nak, amiért David Pressmannel vacsoráztak az amerikai nagykövet rezidenciáján. A volt momentumos politikus szerint ha az USA vagy a CIA be akarná szervezni a magyar tartalomgyártókat, valószínűleg nem nyilvános vacsorákon próbálkozna. Volt csípős megjegyzése arra is, hogy Dancsó később inkriminált részeket kivágott a videójából, majd mikor ezt szóvá tették neki, visszatette azokat.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap