Rákos! Drámai bejelentést tett a csodálatos magyar színésznő

Rákos! Drámai bejelentést tett a csodálatos magyar színésznő

Súlyos betegséggel küzd Tompos Kátya. A 41 éves színművésznő állapotáról a Fábián Juli Emlékalapítvány Facebook-oldalán számoltak be elsőként, ugyanis most gyűjtést szerveznek a gyógyulása érdekében.
A posztban arra is fény derült, miszerint a betegség az oka, hogy Tompos Kátya már két éve nem szórakoztatja a közönséget: egy súlyos daganatos betegséggel küzd, amely harcban most segítségre van szüksége.

„Bizonyára sokatoknak feltűnt, hogy Tompos Kátya két éve nem látható színházakban, koncerttermekben, és eltűnt a média látómezejéből is. Ennek oka egy daganatos betegség – a 'világot jelentő deszkákat' már csak egy-egy felolvasó est erejéig látogathatta, amíg a pillanatnyi állapota ezt megengedte.
Kátya a daganatos betegségek egy olyan ritka válfajában szenved, amelyhez a legmegfelelőbb kezelés Magyarországon nem elérhető. Külföldi gyógykezelésének jelenlegi fázisai az állam által nem finanszírozottak, az eddig felmerült költségek már felemésztették Kátya anyagi kereteit, tartalékait, valamint a barátai által korábban összegyűjtött összeget”
– írták a bejegyzésben.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap