RENDKÍVÜLI! Valóságos csoda! Négy nap után, ITT találták meg élve azt a... Ép ésszel felfoghatatlan, amin átment

RENDKÍVÜLI! Valóságos csoda! Négy nap után, ITT találták meg élve azt a... Ép ésszel felfoghatatlan, amin átment

Valóságos csoda, hogy élve találták meg négy nap után azt a 62 éves férfit, akit szándékosan temetett el egy 18 éves fiatal. Véletlenül hallották meg a föld alól a segélykérését Moldovában, miközben egy másik ügyben, egy 74 éves elhunyt nő után nyomoztak pont azon a környéken. Azonnal ásni kezdtek, majd rábukkantak egy rejtekhelyre a talaj felszíne alatt, ahol egy nyakánál megsérült idős férfi feküdt.
Szándékos gázolással próbált rendezni egy vitát, két embert ütött el egy 25 éves férfi Kiderült, hogy őt is az a 18 éves fiú akarta megölni, aki végzett az idős asszonnyal is, aki miatt éppen nyomoztak. A férfi elmondása szerint együtt iszogattak a tinédzserrel, majd összevesztek.

A vita hevében sebesítette meg őt a fiatal, majd bezárta a föld alatti helyre, amit betakart a talajjal és kövekkel.
A fiatalembert azonnal őrizetbe vették, és vádat emeltek ellene gyilkosság és gyilkossági kísérlet miatt. Ha elítélik, életfogytiglan tartó börtönbüntetést is kaphat. A 62 éves férfit jelenleg is kórházban kezelik a május 11-i eset miatt. Az asszonyról, akinek holttestére az otthonában leltek rá, így nyilatkoztak a helyi lakosok:

Nagyon rendes asszony volt, soha senkinek nem volt vele problémája
– írja a Ladbible cikke alapján a Ripost.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap