Sajnálattal közöljük, hogy megtörtént, amitől mindenki tartott! Most jött a sokkoló hír Katalin hercegnéről

Sajnálattal közöljük, hogy megtörtént, amitől mindenki tartott! Most jött a sokkoló hír Katalin hercegnéről

Egy királyi forrás úgy nyilatkozott, hogy Katalin hercegné most "nagyon más helyzetben van", mint Károly király, hiába mindketten rákkal küzdenek - írja meg a Bors.

Rosszabbodhatott Katalin hercegné állapota Májusi bejelentése óta megelőző kemoterápián vesz részt a hercegné. Nem sokkal az után jött a hír, hogy Károly királynál is rákot diagnosztizáltak. Az uralkodó azonban azóta visszatért hivatalos ügyeihez, sőt, már egyre többször látható a nyilvánosság előtt is.
Senki sem akar nyomást gyakorolni Katalinra. Jelenleg az egyetlen dolog, ami számít, hogy jobban legyen, elég nagy megpróbáltatáson megy keresztül

- mondta el egy bennfentes, majd hozzátette, Katalint még olyan feladatok ellátásával sem terhelik, mint például az új dolgozók kiválasztása. Nem meglepő, hiszen fontos szerepet fog játszani a királyi család életében, így úgy vannak vele, annyi időt kap, amennyire csak szüksége lesz a felépüléshez. III. Károlynak ennyire nem volt jó a helyzete, pozíciója miatt szükséges volt, hogy többször is jelet adjon magáról.
Azt már tudhatjuk, hogy a hercegné még koránt sem áll készen a visszatéréshez. Hányinger gyötri és nagyon sokat fogyott, a mellékhatások tényleges pokollá teszik az életét. Gyermekei elől is próbálja eltitkolni, nem szeretné, ha ilyen állapotban látnák édesanyjukat.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap