Verőcei hajótragédia! Ebben a percben jött a hír! Megtalálták László holttestét - ITT adta vissza a Duna őt

Verőcei hajótragédia! Ebben a percben jött a hír! Megtalálták László holttestét - ITT adta vissza a Duna őt

A Budapesti Rendőr-főkapitányság a következőt tette közzé közösségi oldalán: "A verőcei hajóbaleset egy újabb áldozatát találta meg a keresőcsoport. A Duna bal partján, Göd magasságában a mai napon az Országos Katasztrófavédelem hajós kutatóegysége bukkant rá annak a 39 éves dunakeszi férfinek a holttesttére, aki a május 18-i vízi ütközés után tűnt el. A balesetet szenvedett csónak további két eltűnt utasának felkutatása jelenleg is folyamatban van."
Mint ismert, szombat éjjel a Dunán Verőcénél egy motorcsónak ütközött egy szállodahajóval. A május 18-i horrorbaleset az egész országot megrázta: a nyolc személyből álló társaság egy motoros kishajóval indult el aznap egy fesztiválról, ám út közben összeütköztek egy szállodahajóval. A Heidelberg nevű hajót végül Komáromnál tartóztatták fel, a motorcsónak viszont összetört, majd a fiatalokkal a fedélzetén elsüllyedt. Egy ember élte túl a katasztrófát. A baleset után két holttestet találtak meg, aztán előkerült az egyik, 19 éves áldozat teste is, csütörtökön pedig a 28 éves Diáé. Ma a 39 éves dunakeszi férfi, László holttestét találták meg. Már csak kettő embert keresnek.
A szállodahajó cseh kapitányát hétfőn segítségnyújtás elmulasztása miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették, a Budakörnyéki Járásbíróság nyomozási bírája szerdán bűnügyi felügyelet alá helyezte.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap