Villámcsapásként ért mindenkit a hír! Vége! Szakított Schobert Lara, 10 évvel idősebb focista párjával - ITT az oka

Villámcsapásként ért mindenkit a hír! Vége! Szakított Schobert Lara, 10 évvel idősebb focista párjával - ITT az oka

Véget ért a szerelem: Schobert Lara szomorúan tudatta a közösségi oldalán, hogy már nincsenek együtt focista kedvesével.

Tavaly nyáron írtuk meg először, hogy Schobert Larára a korábbi szakítása után újra rátalálhatott a szerelem egy nála 10 évvel idősebb labdarúgó személyében, aki a Kazincbarcikai SC-ben játszik. A fiatal lány végül nem tudta tovább titkolni, hogy valóban összejött Szekszárdi Tamással, akivel olyan gyorsan egymásra találtak, hogy pár hónappal később már össze is költöztek Kazincbarcikán. Lara kétlaki életet élt, arra de törekedett, hogy szinte teljesben áttegye a székhelyét és az edzéseit is a városba, ahol a kedvese focizott. Tamást a Schobert család is nagyon megkedvelte, rendszeresen jártak közös programokra és összejövetelekre.
Idén februárban a mindössze 20 éves lány már arról beszélt, hogy bár még nem aktuális náluk a gyerektéma, a neveken már gondolkozott. Úgy tűnt, végre felhőtlenül boldog és megtalálta az igazit, de most az egy napig elérhető Instagram-sztorijában egy drámai bejelentést tett: véget ért a kapcsolatuk. Larát ugyanis az egyik követője arról kérdezte, jelenleg egyedülálló-e...
Igen, de erről nem nyilatkozom többet
– válaszolta, s azt is bevallotta, hogy már vissza is költözött a szüleihez.

Egyelőre itthon élek, igen!

– fűzte hozzá, majd elárulta, miként van lelkileg.

„Nehéz erre most választ adni, mert elég nehéz napokat éltem meg... de tudom, hogy ez az én évem lesz, és hiszek abban, hogy minden azért történik, hogy tanuljunk belőle és hogy erősebbek legyünk! Rengeteg munka van, feladat, kihívás, úgyhogy erősnek kell maradni és menni előre! Nincs megállás” – próbált pozitívan tekinteni a jövőbe.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap