Zséda most először mutatta meg új szerelmét - Nem fogsz hinni a szemednek, de igen valóban ő az...ÍME a fotó

Zséda most először mutatta meg új szerelmét - Nem fogsz hinni a szemednek, de igen valóban ő az...ÍME a fotó

Zséda hosszú idő után először jelent meg nyilvános eseményen az új kedvesével, Moldvai Márkkal.

Sokaknak úgy tűnhetett, mintha Zsédenyi Adrienn, művésznevén Zséda az elmúlt két-három évben háttérbe húzódott volna a nyilvánosság elől, pedig saját bevallása szerint sokat és keményen dolgozott, csak voltak bizonyos dolgok, amelyeket neki is helyre kellett tennie a lelkében.
Az énekeső túl van egy váláson, ugyanis 2020 nyarán jelentette be, hogy orvos férjével, Szabolccsal zátonyra futott a házasságuk. Ugyan a barátság megmaradt közöttük, hiszen a tinédzser fiukat, Nimródot is közösen nevelik, a csalódást bizony fel kellett dolgozni.

Azóta az előadóra újra rátalált a boldogság, méghozzá nem is akárki személyében, hiszen zenei producerébe, Moldvai Márkba szeretett bele. A románcuk eleinte munkakapcsolatnak indult, de mára már a magán és a zenei életben is támogatják egymást. A szerelmükről a napokban beszélt először részletesebben az anyuka:
"Teljesen más az, ahogy most élünk: nem vagyok egyedül, és boldogok vagyunk. A harmónia az, amit keres az ember, és azt hiszem, ezt sikerült is megtalálnom" - áradozott Zséda.

A Neo együttes egykori tagjával egyébként már korábban is kiszúrták őket egy TNT-koncerten, de akkor még tagadta az énekesnő, hogy több lenne köztük barátságnál. A 49 éves szépség eddig azonban egyszer sem jelent meg kamerák előtt, nyilvános eseményen az újdonsült párjával, egészen tegnap estig, amikor kéz a kézben követték figyelemmel Demeter Richárd divatbemutatóját az OFF KULTUR-ban. A művésznő látszólag nagyon jól érezte magát, közös fotó is készült a párról.

Zséda és Moldvai Márk együtt jelentek meg / Fotó: Pozsonyi Zita

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap