Bejelentették a lesújtó hírt! Meghalt Donald Sutherland - EZ okozta a halálát

Bejelentették a lesújtó hírt! Meghalt Donald Sutherland - EZ okozta a halálát

Hosszan tartó, súlyos betegség után, életének 88. évében elhunyt Donald Sutherland Emmy- és Golden Globe-díjas színész. A szomorú hírt a fia osztotta meg a közösségi médiában egy érzelmes posztban. A rajongók a világ minden tájáról kifejezték együttérzésüket Sutherland családjának, biztosítva őket a támogatásukról.
Sutherland csütörtökön hunyt el Miamiban, a halálhírét a Creative Artists Agency erősítette meg a Varietynek. A színész olyan ikonikus filmekben szerepelt, mint A piszkos tizenkettő, a Ne nézz vissza!,a a Kelly hősei és az Éhezők viadala-filmek.

Sutherland mögött több mint fél évszázados munkásság áll, melyben emlékezetes hősöket, antihősöket játszott, de rengetegszer láthattuk romantikus szerepekben is. Legutóbb Az igazság emberei: Bass Reeves című, 2023-as sorozatban vállalt szerepet.
Bár a szerepei miatt sosem jelölték őt Oscar-díjra, 2018-ban megkapta az életműdíjat. Ezen felül számos Emmy- és Golden Globe-díjjal ismerték el a tehetségét.

A fia érzelmes posztban gyászolja őt
Donald Sutherland fia, a szintén színész Kiefer Sutherland a közösségi oldalán emlékezett meg az édesapjáról. Az 57 éves színész egy régi, közös képet osztott meg, amelyen még kisgyermekként öleli őt az édesapja.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap