Ezt nézzétek !Bódi Csabi megmutatta, milyen az otthona. Atyaég, mi van ott !

Ezt nézzétek !Bódi Csabi megmutatta, milyen az otthona. Atyaég, mi van ott !

Csabi a Borsnak elmesélte, hogy 2016-ban határoztak arról, hogy elhagyják jelenlegi otthonukat és új házat keresnek. Megdöbbenéssel tapasztalták, hogy az ingatlanárak eközben megduplázódtak, így jelentős összeget veszítettek az eladáson.
Végül egy 60 négyzetméteres házat vásároltak, ami számos problémát rejtett, mint például a melegvíz hiánya és a fűtési gondok.

Lilien, Csabi kislányának születése után azonban motivációt talált a ház felújítására és bővítésére. Később a szomszédos telket is megvásárolta, ahol egy karibi hangulatú medencés pihenőhelyet hozott létre.
– Amikor már biztos voltam benne, hogy túlélem, megfogadtam, hogy egy olajfával állítok emléket. Amikor ránézek, mindig hálát adok azért, hogy velem van a jóisten és vigyáz rám. (...) Sokáig kutattam, de nem találtam olyat, ami tetszett volna. Végül rábukkantam egy Balaton környékén élő emberre, aki igazi szaktekintély a szakmájában. Tőle vásároltam meg ezt a fát, ami több mint 300 éves és 700 ezer forintba került! – árulta el az énekes, aki számára ez az olajfa hatalmas érzelmi értékkel bír, mert a reményt és a szeretetet jelképezi számára. Csabi így fogalmazott: „Ő már a családunk tagja”.Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap