Fontos hír jött a Palotából: Katalin és Vilmosról van szó

Fontos hír jött a Palotából: Katalin és Vilmosról van szó

A walesi hercegi pár fontos változásra készül a csapatában, hiszen új munkatársat keresnek.

A királyi pár jelenleg egy levelezési szakértő felvételén dolgozik, aki "átfogó támogatást nyújt az Ő királyi felségükhöz érkező levelezéssel kapcsolatban - adta hírül a Palota.
A TRH The Prince and Princess of Wales háztartása által a LinkedIn-en meghirdetett teljes munkaidős pozíció feladatai közé tartozik:

A Household levelezési folyamatának irányítása, fejlesztési javaslatok megtétele, valamint a TRH témaköreivel kapcsolatban beérkezett levelekre időben, jól megírt, személyre szabott válaszok adása.

A walesi hercegi pár jelenleg egy levelezési szakértő felvételén dolgozik
Az újonnan felvett munkatárs szorosan együttműködik majd a Magántitkári Hivatallal, a házon belüli kommunikációs és a rendezvényszervezői csapattal, valamint a Buckingham-palota általános levelezési csapatával.

A munkatársnak külső szervezetekkel, helyi hatóságokkal, kormányzati és jótékonysági szervezetekkel is kapcsolatot kell majd tartania.

Bár a levelezési szakértő elsősorban a Buckingham-palotában fog dolgozni, a munkaköri leírás szerint a felvett munkatársnak az Egyesült Királyságon belül más királyi rezidenciákra is el kell utaznia, hogy teljesíteni tudja a feladatát.

A hirdetés szerint a pozíció betöltéséhez szükséges készségek közé tartozik a kiváló kommunikációs készség, a "portfólióval kapcsolatos összetett információk megértésének és értelmezésének" képessége, a "megfelelő válaszok és intézkedések" meghozatalának képessége, valamint a belső és külső személyekkel és érdekelt felekkel való kapcsolattartás, beleértve a nagyon magas rangúakat is.

A háztartás "lelkes, önmotivált és proaktív" személyt keres, aki "erős adminisztratív és szervezési készségekkel" rendelkezik.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap